Η προφητική ανάρτηση του Γιάννη Φλωρινιώτη δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή

Ένιωθε ότι έρχεται το τέλος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών με τον γνωστό τραγουδιστή να δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Η θλίψη για την οικογένεια του είναι μεγάλη αλλά και για τον καλλιτεχνικό χώρο και το κοινό, που τον αγαπούσε, καθώς δεν είχε γνωστοποιηθεί ότι νοσηλευόταν, με την είδηση θανάτου να είναι πολύ ξαφνική!

Μάλιστα, δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής είχε κάνει μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, η οποία ήταν το λιγότερο προφητική, μιας και αναφερόταν με χιούμορ στον τάφο του.

Η προφητική ανάρτηση του Γιάννη Φλωρινιώτη πριν φύγει από τη ζωή

«Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά και τα λαμέ και θα νομίζουν ότι ήταν βασιλιάς μας», έγραψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.


Τα δύσκολα χρόνια στο ορφανοτροφείο και τα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο Ποιος είναι πρωινιάτικα είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν να έχει όρεξη για ζωή, ωστόσο δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.