«Καλό ταξίδι δεύτερε μπαμπά μου» - ''Ρίγη'' συγκίνησης με την ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου για το Φλωρινιώτη

Συγκλονισμένη με το θάνατό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media, με την είδηση θανάτου του τραγουδιστή να κυκλοφορεί την Τρίτη 6/6 (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε).

Ο καλλιτεχνικός χώρος παραμένει συγκλονισμένος, καθώς δεν είχε κυκλοφορήσει τελευταία, πως ο τραγουδιστής είχε μπει στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Σπαρακτική ήταν η ανάρτηση, που έκανε η Γωγω Γαρυφάλλου ή αλλιώς Γωγουλίνι με την ίδια να εκφράζει τον πόνο της μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση, που έκανε στο λογαριασμό της στο instagram.

Η ανάρτηση της Γωγούς Γαρυφάλλου για το θάνατο του Γιάννη Γαρυφάλου

«Καλό ταξίδι 2 μπαμπά μου. Θα Σαγαπω για πάντα», έγραψε η Γωγώ Γαρυφάλου.

Οι δηλώσεις του Φλωρινιώτη για το θάνατο

O Γιάννης Φλωρινιώτης λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή Μega Kαλημέρα μιλώντας για το θάνατο και την τότε κατάσταση της υγείας του.

«Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, δεν τον φοβήθηκα ποτέ. Έχω χορτάσει απ’ όλα! Έχω κάνει καριέρα, οικογένεια, παιδιά, εγγόνια… Όλα τα έχω κάνει. Λέω τουλάχιστον θα φύγω ευχαριστημένος. Δεν θα ήθελα να φύγω σε νοσοκομείο, αν είναι να φύγω να πεθάνω στη δουλειά μου, πάνω στην πίστα, στην σκηνή», είχε πει ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων.