Δάκρυσε η Άννα Φλωρινιώτη για τον πατέρα της: «Πήγε να σηκωθεί μόνος του, έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω...» -

Η συνέντευξη της κόρης του Γιάννη Φλωρινιώτη λίγο πριν το θάνατο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δάκρυσε η Άννα Φλωρινιώτη για τον πατέρα της: «Πήγε να σηκωθεί μόνος του, έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω...» -

Το θρήνο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έδινε μάχη με τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και περίπου 10 ημέρες. Έφυγε από τη ζωή χθες 6/6, λίγες ώρες μετά αφότου η κόρη του είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day του ALPHA.

Η Άννα Φλωρινιώτη, ήθελε να κάνει έκκληση στον κόσμο να προσευχηθεί για ένα θαύμα, ώστε ο πατέρας της να ξεπεράσει το πρόβλημα, να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι του. Ωστόσο, η συνέντευξη δεν πρόλαβε να προβληθεί...

Την έπαιξαν λοιπόν σήμερα 7/6 και τα λόγια της φέρνουν δάκρυα στα μάτια. Οι δύσκολες στιγμές που περνούσε και περνά, ήταν ζωγραφισμένες στο πρόσωπο της...

Η συνέντευξη της κόρης του Φλωρινιώτη πριν φύγει από τη ζωή

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι ο πατέρας μου δεν είχε κορεσμό και έπαθε ανακοπή. Είναι σε τεχνικό κόμμα. Μας λένε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύουμε πολύ στο θεό. Να γίνει καλά», ανέφερε αρχικά για την κατάσταση που βρισκόταν χθες 6/6 λίγες ώρες πριν πεθάνει.

«Είναι μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Μπήκε προληπτικά επειδή είχε πέσει το οξυγόνο του. Ενώ είχαν απαγορεύσει στον πατέρα μου να σηκώνεται, πήγε να σηκωθεί μόνος του και έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω. Οι γιατροί δεν μας έδωσαν ελπίδες. Είμαστε η οικογένεια του και οι φίλοι του συνεχώς δίπλα του. Παρόλο που είναι διασωληνωμένος είναι στο δωμάτιο μας και εγώ του μιλάω. Λέω στον μπαμπά μου "μπαμπάκα μου σήκω..."», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Και ολοκλήρωσε: «Τελευταία δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου, ούτε στο μπάνιο δεν μπορούσε να πάει μόνος του λόγω χαμηλού οξυγόνου».

Αυτή ήταν η σύζυγος του Γιάννης Φλωρινιώτη και μητέρα της Άννας

Ο εκλιπών είχε δύο παιδιά την Αννούλα και το Νίκο, τα οποία είχε φέρει στη ζωή με τη Μάχη. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του είχα χωρίσει για 13 χρόνια μετά το γάμο τους, ωστόσο η ζωή τους έφερε ξανά μαζί μέχρι το τέλος του.