«Το παραδέχομαι...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας επιβεβαίωσε τη φήμη για σκηνικό πίσω από τις κάμερες στο Survivor All Star

Μεγάλες αποκαλύψεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το παραδέχομαι...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας επιβεβαίωσε τη φήμη για σκηνικό πίσω από τις κάμερες στο Survivor All Star

Ο Τάκης Καραγκούνιας, αφού επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, την Τετάρτη 7/6, και μίλησε αναλυτικά για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Ξεκίνησε από τα πιο πρόσφατα γεγονότα, με τους τσακωμούς του με τον Νίκο Μπάρτζη που τον οδήγησαν και στο να χάσει δύο έπαθλα για την αντιαθλητική συμπεριφορά του, ενώ έφτασε να αναλύει και τον κάθε παίκτη που έχει απομείνει ξεχωριστά, αποκαλύπτοντας πράγματα για παίκτες για τους οποίους κανείς δεν έχει εκφράσει κακία μέχρι τώρα (δείτε εδώ ποια παίκτρια κατηγορεί ότι τον είχε σπρώξει δυνατά).

Άκρως αποκαλυπτικός ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Για το σκηνικό με τον Νίκο Μπάρτζη, λοιπόν, και την "πάλη" τους μέσα και έξω από το νερό σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα, ανέφερε: «Μαλώσαμε μέσα στο νερό, δεν θα πω ψέματα, το παραδέχομαι, αλλά εγώ απλά προσπάθησα να τον πιάσω. Πήγα να περάσω πρώτος, το είδαν όλοι, και μου έκανε το τάκλιν. Θέλω να υποθέσω ότι δεν το έκανε επίτηδες».

Στη συνέχεια, όμως, εξήγησε πως: «Δεν έχω να χωρίσω τίποτα πλέον μαζί του. Δεν είναι αυτός που δείχνει, αλλά θα πάω στο χωριό του να λύσουμε τις διαφορές μας, να πιούμε καφέ».

Έπειτα, "έπιασε" και τα άτομα της δικής του ομάδας, της κόκκινης, επισημαίνοντας: «Με έχει πειράξει η Μαριαλένα και ο Σάκης. Η Μαριαλένα ειδικά, γιατί πήγαινε στα κιου και έλεγε άλλα. Έλεγε ότι με νταντεύει και τέτοια. Εγώ την ντάνευα 1,5 μήνα».

Όσον αφορά στη Μελίνα Μεταξά, δήλωσε: «Έχει εμμονή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Βγήκε και είπε ότι υπήρχε κάτι ερωτικό με την Σταυρούλα. Ποτέ δεν υπήρχε αυτό», ενώ έπειτα θέλησε να ζητήσει και μία συγγνώμη από τον "γιατρό", όπως τον φώναζε, επειδή του γκρίνιαζε πολύ και εκείνος τον άντεχε και ό,τι κι αν τον ενοχλούσε του το έλεγε κατάμουτρα: «Στον Κωνσταντίνο θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη».

Αργότερα αναφέρθηκε και στον Ηλία Μπόγδανο, τονίζοντας: «Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του. Όλοι το λέγαμε. Μου έλεγε "μου ρουφάς την ψυχολογία". Είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει. Σπίτια και μανάδες δεν έχω βρίσει ποτέ, για παράδειγμα. Δεν είναι το καλό παιδί που θέλει να παρουσιάζει ο Λιάκος μας».

Τέλος, απάντησε και για την Στέλλα, η οποία τον κατηγόρησε πως της πέταξε άμμο, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Μάλιστα, είπε πως η ίδια ποτέ δεν μιλάει κατά πρόσωπο με κάποιον παίκτη και πηγαίνει στις κάμερες και τους "κράζει" όλους.

Διαβάστε επίσης: Το μέλλον της κόρης του στον τραπεζικό του λογαριασμό - Πόσα λεφτά πήρε από το Survivor All Star