«Δεν ήταν ωραίο! Λίγο προσοχή» - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Breakfast at Star

Μετά το σκηνικό με την Μαρία Ηλιάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ήταν ωραίο! Λίγο προσοχή» - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Breakfast at Star

Τις τελευταίες ημέρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη με τον Νικόλα Ράπτη στο Μακεδονία Tv, ΑΝΤ1 Flashback: «Εμένα, μου έκανε λίγο πρόχειρο όλο αυτό. Περίμενα να είναι μια υπερπαραγωγή, είναι η ιστορία του ΑΝΤ1. Δεν μου άρεσε το σκηνικό, ούτε τα φώτα…».

Η κάμερα της εκπομπής του Breakfast at Star, λοιπόν, τις προάλλες συνάντησε την παρουσιάστρια και θέλησαν να μάθουν ποιες είναι οι σκέψεις της για τα λόγια αυτά, με την ίδια να απαντά:

«Τα είπε όλα αυτά; Και εγώ που ήμουν και δεν τα άκουσα; Είπε τέτοιο πράγμα; Καλά έκανε και είπε τη γνώμη της, δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να σχολιάσω τίποτα από αυτά που είπε η Κατερίνα ή ο οποιοσδήποτε για την εκπομπή, γιατί δε θέλω μετά να παίζω σε τίτλους, “Τι απάντησε η Ηλιάκη στην Καινούργιου”. Ήταν η άποψή της, καλά έκανε και την είπε αν δε της άρεσε κάτι αλλά εγώ δε θα σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό.

Δε θέλω όμως να σχολιάσω κάτι από αυτά. Είναι λογικό όταν κάνεις μια εκπομπή να μην αρέσεις σε όλους, καλά έκαναν και είπαν τη γνώμη τους. Το μόνο που θα πω είναι ότι σαφώς και δεν είναι μια υπερπαραγωγή, γιατί το μπάτζετ ήταν πολύ συγκεκριμένο γιατί ήταν για το Μακεδονία ΤV και όχι τον ΑΝΤ1. Εγώ δε το βρίσκω πρόχειρο, αν με ρωτάς, αλλά αυτά είναι η δική μου γνώμη. Δε με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια, μεγαλώσαμε, παλιά με στεναχωρούσαν».

Η παρουσιάστρια του ALPHA, άκουσε τότε όλα όσα ειπώθηκαν από την πρώην συνεργάτιδά της και την Τετάρτη 7/6 μέσα από την Super Κατερίνα θέλησε να δώσει εξηγήσεις, ζητώντας και από τους δημοσιογράφους που κάνουν τις ερωτήσεις να προσέχουν τον τρόπου που διατυπώνουν τα λόγια τους.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Breakfast at Star για την ερώτηση στην Ηλιάκη

«Θέλω να πω κάτι. Νομίζω το πρωινό του Star το ρώτησε. Αχ Χρήστο, να τους πεις να κάνουν πιο σωστά τις ερωτήσεις. Τον Χρήστο Αϊβαλιώτη λέω, ο Χρήστος ήταν αρχισυντάκτης μου τόσα χρόνια και δεν ήταν ωραίο έτσι όπως ακούστηκε για μένα.

Πήγαν και είπαν στην Ηλιάκη ότι "η Καινούργιου είπε ότι δε της αρέσει αυτό που κάνετε, ότι δεν ήταν ωραία στημένο" και λέει η Μαρία, "είπε τέτοια πράγματα η Κατερίνα;" Εγώ, αυτό που είπα είναι ότι οι παρουσιαστές είναι εξαιρετικοί, απλά σαν κατασκευή το βρήκα λίγο πρόχειρο και ότι δεν αρμόζει σε όλη την ιστορία στον ΑΝΤ1.

Η ερώτηση που έκαναν στη Μαρία ήταν τόσο άσχημη σε σχέση με αυτά που έχουμε πει εμείς εδώ… Δεν είπαμε ότι δε μας άρεσε η εκπομπή ή τα παιδιά, απλά τους άξιζε κάτι πολύ καλύτερο. Οπότε παιδιά, λίγο προσοχή όταν διατυπώνετε τις ερωτήσεις για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις», δήλωσε η ίδια.