Απίστευτη και πρωτοφανής δήλωση του Βέρτη για τα προσωπικά του: «Η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου πρέπει....»

«Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη και πρωτοφανής δήλωση του Βέρτη για τα προσωπικά του: «Η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου πρέπει....»

20 ολόκληρα χρόνια καριέρας γιορτάζει ο Νίκος Βέρτης και μάλιστα το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να τα γιορτάσει μέσα από μία σειρά συναυλιών, που θα δώσει στην Ελλάδα για το κοινό, που τον ακολουθεί.

Στη συνέντευξη τύπου, που έδωσε ο τραγουδιστής με τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να του κάνουν ερωτήσεις, ο ίδιος είδαμε να απαντάει πολύ αναλυτικά και για την προσωπική του ζωή.

Απόσπασμα από όσα παραχώρησε ο τραγουδιστής, προβλήθηκε την Τετάρτη 7/6 στο Happy Day με το Βέρτη να τονίζει, πως είχε και θα έχει σχέσεις, ωστόσο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να απασχολεί με τα προσωπικά του (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη μελαχρινή κυρία, που είχε στο πλευρό του).

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τα προσωπικά του

«Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική, το λέει και η λέξη. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση όμως μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, που εννοείται ότι η κοπέλα, η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω με κάποιο τρόπο, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα, που είναι δίπλα μου αν δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να φανεί σκληρό. Αλλά μου αρέσει, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι μου στρώνει το κρεβάτι, πετούσα τα παπούτσια μου, με μάλωνε, θέλουμε η γυναίκα, που έχουμε δίπλα μας να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είπε ο Νίκος Βέρτης.

«Έχει τύχει να με πετύχουν με την κοπέλα μου και...»

«Προσπαθώ να μην την διατυμπανίζω. Το καλό είναι ότι και εσείς οι δημοσιογράφοι χαίρομαι που πραγματικά έχετε σεβασμό. Τουλάχιστον δεν με έχετε ενοχλήσει ποτέ. Έχει τύχει να με πετύχουν με την εκάστοτε κοπέλα μου και έχω πει να μην βγει και το έχουν σεβαστεί και αυτό το πράγμα δεν το ξεχνάω ποτέ», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει ποτέ. Αν κάνω κάποια στιγμή θα το μάθετε. Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος, το ξέρουν όλοι, δεν θα πω όμως κάτι, αν τώρα δεν είμαι σε σχέση, την επόμενη φορά που θα με ρωτήσεις κάτι θα πρέπει να πω την αλήθεια», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια.