Έτοιμη να γίνει μητέρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη; Η απάντηση για την εγκυμοσύνη της

Θα κάνει παιδί μετά την επανασύνδεση με το σύζυγό της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διατηρεί πολύ αληθινή σχέση με τους ακόλουθους της στα social media και έτσι γνωστοποιεί ό,τι και αν συμβαίνει στα προσωπικά της και τα επαγγελματικά της.

Το μόνο, που δε θέλει να δημοσιοποιεί και κρατάει για τον εαυτό της είναι ο σύντροφός της, με τον οποίο είχε παντρευτεί και στη συνέχεια, όπως δήλωσε λίγο μετά το γάμο της αποφάσισαν - για άγνωστους λόγους - να χωρίσουν (δείτε εδώ το τροχαίο, που είχε πρόσφατα).

Στη συνέχεια, η Αλεξανδράκη παραδέχτηκε, πως υπήρξε επανασύνδεση και μάλιστα την Τετάρτη 7/6 μέσα από το instagram απάντησε στο ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και στο αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το κομμάτι της μητρότητας

«Νιώθω ότι έχω φτιάξει την οικογένειά μου με τον άνθρωπο, που είμαι και έχουμε την Άιζα και την Κιάρα που τα θεωρώ παιδιά μου. Ειδικά την Άιζα νομίζω νομίζω ότι την έχω γεννήσει. Ναι, θα μου πεις δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ένα παιδί. Δεν σου κρύβω όμως ότι με τρομάζει.

Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει, με τρομάζει και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μάνα και αν μπορώ να δώσω όσα πρέπει να δώσεις σε ένα παιδί, μαζί με όσα γυρνάνε στο μυαλό μιας γυναίκας για να κάνει ένα παιδί. Από τη μία έχω πει: ''Ναι, άντε να κάνουμε'', αλλά μετά με πιάνει και λέω…''όχι, όχι νομίζω πως δεν''.

Από την άλλη μου αρέσει πώς περνάω με τον άνθρωπό μου, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο, απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Έχουμε τις δουλειές μας, κάνουμε τα πάντα, οπότε δεν είμαι σίγουρη για το εάν θέλουμε να κάνουμε παιδιά, ακόμα τουλάχιστον», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έτσι επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με τον πρώην της

«Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες. Θα σου πω τι έγινε. Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Είναι μία συζήτηση που ξεκίνησε ξαφνικά να γίνεται αναπαραγωγή και να παίζει αρκετά στα τηλεοπτικά μέσα. Εκεί παραδέχτηκα πως έκανα εγώ λάθος που μίλησα για την πρόταση γάμου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό μου, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα. Δεν μπορούσα να το κρατήσω.

Είδα ότι ακόμα και τα ελάχιστα που έδειχνα, δεν μου έκαναν καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν λειτουργεί. Κάθε φορά που δείχνω κάτι για την ζωή μου, μετά δεν λειτουργεί. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που δεν μας θέλουν μαζί, να τους πω περαστικά πρώτον και να είναι καλά.

Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο μας, στιγμές πολύ έντονες και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με το αν είμαι παντρεμένη, αν παντρεύτηκα και αν χώρισα. Αυτός είναι ο καημός του κόσμου; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγήκα και δεν βγαίνω να μιλήσω τηλεοπτικά, έβλεπα κάμερα και έτρεχα, με είχε πιάσει κάτι τέτοιο, δεν ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση, αλλά ούτε να πω ψέματα», αποκάλυψε η Δήμητρα.

Στο 12.51′ μιλά για την επανασύνδεση.