Super Kατερίνα: «Τον σέβομαι απλά...» - Τι συμβαίνει με τις κόντρες της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Θα είναι του χρόνου στην ομάδα της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Kατερίνα: «Τον σέβομαι απλά...» - Τι συμβαίνει με τις κόντρες της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Νέες δηλώσεις παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα του Happy Day, oι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 7/6 με την παρουσιάστρια να μιλάει για το μέλλον του Super Κατερίνα αλλά και για την ομάδα της.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως η εκπομπή έχει πάρει πράσινο φως για του χρόνου με την παρουσιάστρια να τονίζει, πως εκτός απροόπτου η ομάδα θα είναι η ίδια.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και για ένα ακόμη θέμα, που απασχολεί τον κόσμο με αυτό να μην είναι άλλο από τη σχέση, που έχει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο συχνά την έχουμε δει να έρχεται σε ρήξη (δείτε εδώ την τελευταία έντονη διαφωνία τους).

H απάντηση της Καινούργιου για τις on air εντάσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Δόξα τον θεό είμαι πολύ ευγνώμων για τη δουλειά μου, είμαι πολύ ευγνώμων τους συνεργάτες μου, για το αποτέλεσμα το φετινό. Νιώθω πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα και πραγματικά νιώθω ευλογημένη, που έχω ανθρώπους να με στηρίζουν τόσο και να τους στηρίζω και εγώ και βγάζουμε - όπως και εσείς - καθημερινά ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα σε ένα κανάλι, που είναι ένα πολύ ωραίο και υγιές περιβάλλον. Απ΄ ότι γνωρίζω μέχρι στιγμής, η ομάδα συνεχίζει ως έχει. Αυτή είναι η δική μου πρόθεση, θα μιλήσουν και με τους υπεύθυνους, τώρα αν κάποιος έχει μια καλύτερη πρόταση, ξέρεις εγώ σέβομαι τα πάντα.

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον λατρεύω και τον σέβομαι απλά, απλά καμιά φορά μπορεί να πρέπει να προχωρήσει η σκαλέτα της εκπομπής, ο Ανδρέας δε φοράει και ακουστικό, είναι και αυτός που είναι, μπορεί να έχει μια αντίθετη άποψη και μπορεί να υπάρχει αυτή η σύγκρουση, που θα υπάρχει και στο γραφείο.

Είμαι τόσο τυχερή, που έχω τον Ανδρέα και σέβομαι απεριόριστα, τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις μπροστά, δηλαδή σε στιγμές που μπορεί να έχω στεναχωρηθεί για οτιδήποτε, ο Ανδρέας μπορεί να με έχει πάρει τηλέφωνο ή θα έχουμε μιλήσει και εκτός, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο τσακωμός τους που αναστάτωσε τους πάντες

Αφορμή για έναν νέο και δυνατό καβγά στάθηκε η συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου και η δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος από την εκπομπή τους. Όπως τους κατηγόρησε ο δημοσιογράφος, πολλές φορές νιώθει και βρίσκεται σε "κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας".

«Είμαι υπέρ του να ακούγονται όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το χρόνο που δίνεται στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων από την τηλεόραση με αφορμή την συζήτηση που είχαν, με την παρουσιάστρια να διευκρινίζει πως στην εκπομπή τους κάλεσαν λιγότερα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας.

Αφού λοιπόν ο κ. Μικρούτσικος είχε διαφορετική άποψη από όλους στο πλατό, ακόμη και από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο που ήταν ζωντανά στο πλατό μέσω skype.

Οι τόνοι ξαφνικά της Κατερίνας Καινούργιου ανέβηκαν, αφού δεν την άφηναν να μιλήσει, διευκρινίζοντας πως «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τα κόμματα».

Όταν όμως ο δημοσιογράφος είπε πως δεν μιλάει για τα κανάλια, όλοι έγιναν έξαλλοι αφού κατάλαβα πως μιλάει για εκείνους, με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη.

«Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;», είπε σε πολύ έντονο ύφος.

«Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας», της απάντησε, με την ίδια να λέει πως έχει πει πολύ καλά λόγια για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, όπως τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος. Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση!», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω κάτι ψάχνουν την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου. Εγώ είπα ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εσύ μας στοχοποιείς τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;», συνέχισε η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της να απαντά «Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…»

«Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Μητσοτάκη και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά!», του απάντησε με το κλίμα να είναι άσχημο για αρκετή ώρα λίγο πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα.