Δεν της άφηνε λεπτό το χέρι - Οι τρυφερές κινήσεις του Καλημέρη στη μοναχική βόλτα με την μικρή Έιντα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μπορεί να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους σε ό,τι αφορά την κοινή ζωή και τη σχέση τους, ωστόσο με πολύ όμορφο τρόπο μεγαλώνουν την μικρή τους κόρη, την Έιντα.

Το κορίτσι ζει με τη σχεδιάστρια μόδας, ωστόσο συχνά θα δει τον Καλημέρη και θα περάσει χρόνο μαζί του, αφού ο ίδιος ήταν παρών σε όλη της διαδικασία της υιοθέτησης της από την Αφρική (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Κοντοβά μετά το χωρισμό).

Η βόλτα του Τζώνη Καλημέρη με τη μικρή Έιντα

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Τζώνη Καλημέρη με την Έιντα σε μία βόλτα για δύο, που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας, με τον ίδιο να είναι πολύ τρυφερός με την μικρή, την οποία δεν άφηνε από το χέρι του.

Καλημέρης - Έιντα

Οι δηλώσεις του Καλημέρη για την Κοντοβά και την Ada

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτης 9/2 ο Τζώνη Καλημέρης, μίλησε επίσης για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά.

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε ένα κύκλο. Για να χρησιμοποιήσω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και μια χαρά με την Ada. Χθες ήμουν από εκεί. Σε επίπεδο μπαμπάς - κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες (για την υιοθεσία), έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό που ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της. Χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, μόνη της τα έκανε όλα και έτσι μόνη της με όση βοήθεια από εμένα ηθική, έκανε και με την Ada», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης.