Χριστίνα Σούζη: «Δεν ξέρω πως...» - Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοκαριστικό τροχαίο

«Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σοκαριστικό τροχαίο διαδραματίστηκε στη λεωφόρο Κηφισίας, το βράδυ της Τετάρτης 7/6, με πρωταγωνίστρια την γνωστή μετεωρολόγο, Χριστίνα Σούζη. Κινούμενη με το όχημά της στη λεωφόρο Κηφισίας έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ανατράπηκε.

Η μετεωρολόγος χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο ΚΑΤ όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 8/6 και πιο συγκεκριμένα κατά τη 01:00 ηώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το πρώτο της μήνυμα, καθησυχάζοντας λίγο φίλους και γνωστούς.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Σούζη

«Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ . Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Σούζη: «Δεν ξέρω πως...» - Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Να σημειωθεί πως η γνωστή μετεωρολόγος εμφανίστηκε κανονικά στο δελτίο καιρού μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ωστόσο η παρουσίαση του καιρού ήταν μαγνητοσκοπημένη.

«Έτρεχε όλο το πρόσωπο της με αίμα»

Ο άνθρωπος, που τυχαία βρέθηκε στο σημείο και την απεγκλώβισε ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος σόκαρε με τις δηλώσεις του.

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο, που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου.

Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα και της είπα ''Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε''. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα, που είναι μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε», είπε χαρακτηριστικά.