Ο Άγγελος Μπράτης «σφάζει με το γάντι» τον Δημήτρη Σκουλό: «Τι έκανε 4 χρόνια στο GNTM αφού δεν περνούσε καλα;»

«Η Βίκυ δεν θα λείψει γιατί θα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Άγγελος Μπράτης «σφάζει με το γάντι» τον Δημήτρη Σκουλό: «Τι έκανε 4 χρόνια στο GNTM αφού δεν περνούσε καλα;»

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος με το χαμόγελο στα χείλη και άκρως ευδιάθετος έκανε δηλώσεις και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του δημοσιογράφου.

Μεταξύ άλλων σχολίασε τόσο την απόφαση της Βίκυς Καγιά να κρατήσει μια απόσταση από τα τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του επί 4 χρόνια συνεργάτη του κάποτε, Δημήτρη Σκουλού, για το GNTM.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη

Όσον αφορά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR και το Shopping star απάντησε: «Στη θέση της Βίκυς δε νομίζω πως μπορείτε να με δείτε. Γενικά δεν έχω τόσο ψηλά πόδια, δεν μου πάει το ξανθό. Γενικά δε νομίζω πως μπορεί κάποιος να πάρει τη θέση της Βίκυς. Η Βίκυ δε θα λείψει γιατί θα είναι κάπου αλλού. Σίγουρα θα κάνει κάτι άλλο η Βίκυ. Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί και μέσα της έχει έναν προβολέα, έχει απίστευτα ταλέντα, με κάποιο τρόπο θα τα χρησιμοποιήσει», ενώ όταν η κουβέντα πήγε στον Δημήτρη Σκουλό και την συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα για το GNTM δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι έκανε 4 χρόνια εκεί; Γιατί καθόταν 4 χρόνια αφού δεν περνούσε καλά. Εγώ ξέρω ότι όταν δεν περνάω καλά φεύγω».