Ματίνα Παγώνη: «Με τον Νίκο Μουτσινά είχαμε τσακωθεί γιατί ήθελα να τον πείσω να εμβολιαστεί»

Ο λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη: «Με τον Νίκο Μουτσινά είχαμε τσακωθεί γιατί ήθελα να τον πείσω να εμβολιαστεί»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Ματίνα Παγώνη. Μίλησε για την προσωπική της ζωή, κάνοντας αποκαλύψεις σχετικά με την ίδια, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της και τα παιδιά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτοντας το λόγο που είχαν τσακωθεί στο παρελθόν, αφού ήθελε να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη στο Mega Καλημέρα

«Είμαι από πάρα πολύ μικρή έτσι, πάντα πρόσεχα και μικρή πως με ντύνανε και τι φορούσα. Μπορεί να κυκλοφορήσω με τη φόρμα μου και άβαφη, αλλά επιλέγω. Πάντα μόνη μου βάφομαι. Έχω μάθει και βάφομαι γρήγορα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της: «Είμαι πολλά χρονιά με τον σύζυγό μου. Δεν θυμάμαι ποτέ τις επετείους μας, τα γενέθλια, δεν είμαι αυτών των καταστάσεων. Για εμένα παίζει ρόλο να συμπαθήσω κάποιον με την πρώτη ματιά, εξαρτάται η πρώτη μας επαφή. Εάν μου αρέσεις γενικά σαν άτομο, καλώς μένουμε συζητάμε, προχωράμε».

«Με ενοχλεί όταν μου λένε ότι με αδικεί η τηλεόραση. Δεν υπάρχει κανέναν που να έχω συναντήσει και να μην μου το έχει πει. Δε μιλάω, αλλά με ενοχλεί», ανέφερε στη συνέχεια για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

«Δεν είχα ποτέ επίθεση. Εκτός από δυο πράγματα. Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναμιλήσω για τα εμβόλια και στο δρόμο που μου είπε κάποιος για τα εμβόλια», συμπλήρωσε.

«Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι φίλος μου. Όταν τον είδα του είπα για την ομιλία, αλλά το φτιάξαμε», είπε και αποκάλυψε: «Με τον Νίκο Μουτσινά είχαμε τσακωθεί γιατί ήθελα να τον πείσω να εμβολιαστεί. Εκεί τσακωνόμασταν. Αλλά τον Νίκο τον αγαπάω, είναι πολύ καλό παιδί. Στεναχωρήθηκε που θα σταματήσει την τηλεόραση. Θα τον πάρω τηλέφωνο όταν τελειώσει η εκπομπή» (δείτε πότε τελειώνει η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι).

Σχετικά με το λόγο που δεν απέκτησε παιδιά «Δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα. Παίζω 5 λεπτά αλλά μετά δεν μπορώ. Όταν δεν έχει ην υπομονή δεν έχει νόημα να λες θέλω να γίνω μαμά. Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου να πηγαίνουμε για ούζο, μεσημέρι συνήθως στο ενδιάμεσο της δουλειάς».

Δείτε επίσης: Έπεσε θύμα απάτης η Ματίνα Παγώνη - Η κίνηση μετά το περιστατικό