Τζένη Μπαλατσινού για Βίκυ Καγιά: «Είναι ένα κορίτσι που...»

«Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζένη Μπαλατσινού για Βίκυ Καγιά: «Είναι ένα κορίτσι που...»

Στο Hautes Grecians 2023, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας βρέθηκε ως οικοδέσποινα η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια λοιπόν, μίλησε στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια.

Ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απόφαση της Βίκυς Καγιά, να αποχωρήσει από το GNTM (δείτε το παρασκήνιο συνεργασίας τους που έληξε άδοξα), μέσα από το οποίο αποθεώθηκε και για το οποίο ταυτίστηκε.

Οι δηλώσεις της Μπαλατσινού για την Καγιά

«Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα ξανακάνει γιατί είναι χαρισματική. Απλά είναι ένα break. Δε ξέρω τι θα έκανα αν του παραχρόνου με έπαιρνε η Βίκυ Καγιά και μου ζητούσε να κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικά. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε απαντώντας για το αν θα επέστρεφε στο γυαλι: «Όχι, ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου».

Tέλος και το shopping star για την Καγιά

«Κάναμε και τον τελικό το Σάββατο, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους και είναι πάρα πολύ παράξενο. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Πολύ πιθανόν ένας άλλος επαγγελματίας να έλεγε ότι εφόσον η εκπομπή κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα να συνεχίσω. Όμως υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό και πόσο πολύ κουράστηκες. Αν δεις μέσα σου πως έχει κλείσει, προσωρινά τουλάχιστον, καλό είναι να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα στη ζωή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι. Φυσικά και έχω προτάσεις, δεν μου αρέσει να κρύβομαι, και δεν είναι μόνο για την τηλεόραση, αλλά δεν είναι η ώρα για να τις δούμε και να τις εξετάσουμε. Όπως είπα και πριν αυτός ο κύκλος κλείνει, γιατί θεωρώ εγώ για τη δική μου τη ζωή πως χρειάζομαι ένα διάλλειμα για να ξανασκεφτώ και να ξαναφτιάξω την τράπουλά μου».

Ενώ για τον αντικαταστάτη της (δείτε εδώ τα δύο πρόσωπα που ζητά ο σταθμός) και τα επόμενά της σχέδια, επισήμανε: «Όποιος πάρει αυτή τη θέση του εύχομαι καλή επιτυχία και να το απολαύσει! Στην αρχή μόνο θα υπάρχει μία σύγκριση. Για να φτάσω στη θέση να αφήσω το Shopping Star, το έχω σκεφτεί, το έχω κλάψει, το έχω πενθήσει μέσα μου, το έχω συζητήσει με τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Ήθελε μεγάλη διαδικασία, μήνες, να το δεχτώ. Ιδανικά στην τηλεόραση δε θα ήθελα να κάνω τίποτα. Μπήκα 14 ετών και έχω φτάσει 44. Έχω φτάσει στο σημείο να μην ξέρω τι θέλω να κάνω. Το "δε ξέρω" είναι καλύτερα "να μην κάνω", οπότε άσε να περάσει λίγος καιρός».