Χώρισαν μετά από 14 χρόνια ενώ εκείνη ήταν έγκυος - Γέννησε πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγους μήνες είχε γνωστό, πως ζευγάρι από το χώρο της ηθοποιίας περιμένει το πρώτο του παιδί, ενώ λίγο νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί, πως μετά από 14 χρόνια σχέσης πήραν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο λόγος για σκηνοθέτη μεγάλων επιτυχιών και ηθοποιό, που έχει παίξει σε πολύ μεγάλες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου την Τετάρτη 7/6 έφερε το πρώτο της παιδάκι στον κόσμο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γνωστή ηθοποιός έγινε μητέρα

Η ηθοποιός και ο Λευτέρης Χαρίτος παρά το χωρισμό τους αποφάσισαν να κρατήσουν συνειδητά το παιδί και έτσι η μητέρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννα της έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα.

Γέννησε - Γιαννάτου

Γιαννάτου γέννησε

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ το ζευγάρι

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση», είχε πει η ηθοποιός.