Στο κρεβάτι ιατρείου με το ένα του πόδι - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ετεοκλή Παύλου για το πρόσθετο μέλος

Ο λόγος που το αφαίρεσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
eteoklispavlou - instagram
eteoklispavlou - instagram

Ο Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκε την Πέμπτη 8/6 μέσα από το instagram μερικές σκέψεις για τη ζωή και την καθημερινότητα του κάτι που συχνά κάνει, ωστόσο τις περισσότερες φορές αναφέρεται στην οικογένειά του.

Η σύζυγός του και η κόρη του Μελίτα είναι δύο από τα πιο σημαντικά γεγονότα, που του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια μετά από κάποια ομολογουμένως δύσκολα χρόνια, που πέρασε ο παρουσιαστής.

Πιο αναλυτικά, ο Ετεοκλής δεν έκρυψε ποτέ του το πρόσθετο μέλος, που έχει στο πόδι του μετά από ένα ατύχημα, που είχε. Μέσα από τη νέα του ανάρτηση δείχνει τον εαυτό του χωρίς το πρόσθετο μέλος, καθώς είναι στη διαδικασία της δημιουργίας ενός καινούργιου.

Η συγκινητική ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου για το πρόσθετο μέλος

«Για κάποιους από εμας,
ενα απλό παιχνίδι με το παιδί μας..
ένας περίπατος με τον άνθρωπο μας..
ένα μπάνιο στην θάλασσα..
η δημιουργία μιας απλης όμορφης στιγμής δυστηχως είναι πολυτέλεια.
Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιαξω ενα καινούργιο πρόσθετο μέλος,το προηγούμενο επρεπε να αντικατασταθεί.
Το πρόσθετο μέλος για εμένα,είναι η δυνατότητα του να μπορω να ελπίζω και να κηνυγαω τα όνειρα μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτανει να μπορω να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός.
Στο τέλος της ημέρας είμαι ενας ανθρωπος που προσπαθει και ελπίζει να μην χάσει ποτέ την δυνατότητα να κηνυγαει τα όνειρα του.», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου.

Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στο νοσοκομείο για την κόρη του

Μέσα από αναρτήσεις, που είχε κάνει η Ελένη Χατζίδου στο instagram έκανε γνωστό, πως η κόρη της με τον Ετεοκλή Παύλου έπρεπε να υποβληθεί σε κάποιες ειδικές εξετάσεις (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

«Αγαπημένοι μου και αγαπημένες μου, σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον, τη θετική ενέργεια και την αγάπη. Ξέρουμε πόσο πολύ το έχετε στην καρδιά σας το Μελιτάκι μας. Η γνωμάτευση είναι καλή, όλα πεντακάθαρα, τέλεια. Δεν έχει δει ακόμα η γιατρός μας τα αποτελέσματα, αλλά ξέρετε σαν πρώτη γνωμάτευση είναι ότι φαίνονται όλα πεντακάθαρα και δεν φαίνεται το μωράκι να έχει κάτι.

Οπότε αποκλείουμε την παιδική αρθρίτιδα. Οπότε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι...να δούμε τώρα για ποιο λόγο μπορεί να πονάει τόσο. Δεν ξέρω τι εξήγηση μπορεί να δώσει η γιατρός, πραγματικά σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας. Να περνάτε τέλεια, να περάσετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, να κάνετε πράγματα, που σας γεμίζουν, να είστε χαρούμενοι, υγιείς. Ευχαριστούμε πολύ», είπε η Ελένη Χατζίδου.