«Δεν έχω κάτι με αυτήν, έχει μία γλύκα» - Tα γυρίζει ο Μικρούτσικος μετά τα καρφιά για την Παπίλα και την εκπομπή της

«Λέω αυτά, που βλέπω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν έχω κάτι με αυτήν, έχει μία γλύκα» - Tα γυρίζει ο Μικρούτσικος μετά τα καρφιά για την Παπίλα και την εκπομπή της

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι πολύ αιχμηρό με τον παρουσιαστή να εκφράζει καθημερινά μέσα από το Super Κατερίνα τις απόψεις του για όλα σχεδόν τα σχόλια ανεξαιρέτως, κάτι που συχνά τον φέρνει σε ρήξη και με το πάνελ.

Ο ίδιος τελευταία έχει δείξει, πως δεν είναι σύμφωνος με τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (8/6) η κάμερα του Mega Καλημέρα τον πλησίασε και τον ρώτησε επί του θέματος.

Από τη μεριά του ο Μικρούτσικος άδραξε την ευκαιρία και εξήγησε, πως δεν έχει κανένα προσωπικό θέμα με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, παρά μόνο με το πρόγραμμα και τον τρόπο οργάνωσης εκπομπής (δείτε εδώ τι απαντάει η Παπίλα στο Μικρούτσικο).

Oι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Ελίνα Παπίλα

«Λέω αυτά, που βλέπω και αυτά, που βλέπει ο μέσος τηλεθεατής, απλά εγώ με μία ιδιαίτερη γνώση εσωτερική τα εκφράζω. Δεν είπα τίποτα υπερβολικό, τίποτα πέρα των εσκαμμένων, έχουν σκάψει οι ιθύνοντες για να βλέπουμε αυτήν την εικόνα, δεν έχει να κάνει με πιπίλα, ούτε τα πρόσωπα...Εμένα μου είναι συμπαθής, το χαμόγελο...δεν έχω κάτι με αυτήν, έχει μία γλύκα, έχω με το όπως στήθηκε η εκπομπή, είχε γυάλινα πόδια, ενώ τα πόδια πρέπει να είναι από γρανίτη», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η ένταση του Μικρούτσικου στο Super Kατερίνα για την Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε δηλώσεις στο Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 29/5 με την παρουσιάστρια του Είμαστε μαζί να μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπής της.

Όσα είπε η Παπίλα προκάλεσαν αντιδράσεις στο πάνελ του Super Κατερίνα, που σχολίασε την πορεία της παρουσιάστριας στη φετινή σεζόν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την Έλενα Πολυκάρπου (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου στην αρχή του Είμαστε μαζί).

«Να πάρεις την ευθύνη και να πεις παιδιά δε θέλω να κάνω καμία δήλωση! Είναι σοβαρότητα και αν έχεις τα κότσια να πεις ξεκινήσαμε κάτι, που όπως βλέπουμε δεν έχει....Πάψε, σε άκουγα με προσοχή και έλεγες και ό,τι ήθελες. Να μην πει τίποτα, δεν υπάρχει μόνο ένα πρόσημο, υπάρχει και το 0, να μην πει τίποτα! Τι να πω μωρέ, που μια ανύπαρκτη εκπομπή, δεν κάνει τίποτα, με συμμετέχοντες...», είπε αρχικά ο Μικρούτσικος.

«Μπράβο Αντρέα έτσι να βγαίνουμε και εμείς αύριο, που δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε τίποτα θα μας άρεσε βρε Αντρέα...γιατί έχω υπάρξει και σε αυτήν την εκπομπή παλιά στο Open, που δεν πήγαινε καλα», απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Προτιμώ επιχειρήματα και όχι υστερία», είπε ο Μικρούτσικος.