Με μαγιό αγκαλιά στην παραλία - Το τρανς μοντέλο του GNTM, Καίτη Γκραμμά, φωτογραφίζεται πρώτη φορά με το αγόρι της

Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Με μαγιό αγκαλιά στην παραλία - Το τρανς μοντέλο του GNTM, Καίτη Γκραμμά, φωτογραφίζεται πρώτη φορά με το αγόρι της

Πριν 5 χρόνια η Καίτη Γκραμμά πέρασε από τις οντισιόν του GNTM κι άφησε το δικό της στίγμα μοιράζοντας την ιστορία της και παίρνοντας 4 «ναι» ενθουσιασμού και χαράς από τους τότε κριτές. Η οντισιόν της, ωστόσο, δεν προβλήθηκε ποτέ από το κανάλι με απόφαση της παραγωγής καθώς εκείνη την περίοδο υπήρχαν ακόμα νομικά θέματα με τη συμμετοχή της.

Πέντε χρόνια μετά, λοιπόν, η Καίτη Γκραμμά, έχει βάλει σε μια σειρά επαγγελματικά και προσωπικά και φαίνεται πανευτυχής. Πέραν του ότι πλέον περπατά σε μεγάλες πασαρέλες του εξωτερικού, δηλώνει και τρελά ερωτευμένη. Μάλιστα, πριν από λίγα 24ωρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της.

Η ανάρτηση της Καίτης Γραμμά

Η φωτογραφία αυτή, όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα, είναι από διακοπές τους στη Μύκονο.

«Πριν ξεκινήσω τη φυλομετάβαση ο μπαμπάς μου...»

Στο πλατό της εκπομπής, «Στούντιο 4» είχε βρεθεί στις 12/10 η Καίτη Γκραμμά η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε για την περίοδο που ξεκίνησε την φυλομετάβαση αλλά και για το πώς αντέδρασε ο πατέρας της στο νέο της ξεκίνημα.

«Πριν ξεκινήσω τη φυλομετάβαση υπήρξε ένα περιστατικό που είχε συμβεί – ήταν πολύ άσχημη περίοδος. Σε αυτή την άσχημη περίοδο έκανα πολλά άσχημα πράγματα στον εαυτό μου, έπινα πολύ… Δεν ήταν μια καλή περίοδος για μένα, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Μια μέρα ήμουν πολύ μεθυσμένη στο σπίτι και έκλαιγα, έλεγα στον μπαμπά μου ότι θέλω να φύγω, να ανοίξω τα φτερά μου, να κάνω εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών και εκείνος γελούσε.

Ήμουν μεθυσμένη και εκείνος γελούσε σαν να με κορόιδευε, τύπου “τι βλακείες είναι αυτές που λες;”. Πέρσι είχα συνέχεια φωτογραφίσεις για όλα αυτά τα περιοδικά. Όταν τέλειωσα τις φωτογραφίσεις με πήρε ο μπαμπάς μου βίντεο κλήση και μου λέει “μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να σου ζητήσω συγγνώμη επειδή γελούσα».