«Πάτε να βάλετε λόγια άλλα στο στόμα μου» - Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα με την Καινούργιου & την δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη

Ζητούν την επιστροφή την σειρών που πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πάτε να βάλετε λόγια άλλα στο στόμα μου» - Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα με την Καινούργιου & την δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη

Το πρωί της Παρασκευής 9/6 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μίλησε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, η οποία αναφέρθηκε στην επιθυμία του ηθοποιού, αλλά και του κόσμου να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο ίδιος και "κόπηκαν" λόγω της εμπλοκής του σε απόπειρες βιασμού για τις οποίες κρίθηκε ένοχος.

Η συζήτηση της Κατερίνας Καινούργιου με την συνήγορο ωστόσο πήρε άλλη διάσταση και με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη πως βάζει λόγια στο στόμα της τα οποία δεν ειπώθηκαν ποτέ, με εκείνη να επιμένει, κάνοντας την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σχετικά με την άποψη που έχει για τον ηθοποιό.

Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα με την Καινούργιου και την δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ξέρετε είναι ένας ηθοποιός που είναι στο στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα, αν δείτε την πλατφόρμα του TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος έχει την επιθυμία να τον ξαναδεί», ανέφερε αρχικά η Κική Πακιρτζίδου, εξηγώντας πως το μόνο κίνητρο γι' αυτό δεν είναι το οικονομικό όφελος.

Διαβάστε επίσης: Η δουλειά που κάνει σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης για να επιβιώσει οικονομικά

Και η παρουσιάστρια επισήμανε: «Λέτε ότι ο κόσμος τον ζητά και θέλει να τον ξαναδεί. Το ταλέντο του δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως υπάρχει και ένα κοινό που μπορεί να μη θέλει να τον ξαναδεί. Κι εμένα, και όλους μπορεί να μη θέλουν να μας δουν, όμως εμείς δεν έχουμε καταδικαστεί! Η γνώμη του κοινού για μένα δεν έχει αλλάξει, γιατί εγώ δεν έχω ποινικά αδικήματα σε βάρος μου», με την δικηγόρο να απαντά:

«Ξεχνάτε μάλλον ηθελημένα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αθωωθεί για τον βιασμό για τον οποίο έχετε ξοδέψει άπειρες εκπομπές λέγοντας ότι, ακολουθείτε την κοπέλα και ότι λέει αλήθεια».

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ δε ξέρω καν ποια είναι η κοπέλα και έχω χειριστεί το θέμα πιο αντικειμενικά από όλους. Δε γνωρίζω ποια είναι η κοπέλα και δε με αφορά καθόλου. Ούτε έχω καλέσει καμία κοπέλα εδώ. Η γνώμη του τηλεοπτικού κοινού μπορεί να αλλάξει όταν ένας άνθρωπος έχει καταδικαστεί και αθωωθεί στη πορεία για έναν βιασμό και συνεχίζει να είναι καταδικασμένος για δυο απόπειρες. Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι αν βγείτε τώρα έξω θα σας πουν όλοι "Ουάου ο Πέτρος Φιλιππίδης;". Πάτε να βάλετε λόγια άλλα στο στόμα μου. Εγώ άλλο είπα και προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια μου. Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δε θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτή», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια προσπαθώντας να δώσει τέλος στο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Έπεσε απότομα η αξία του - Η τιμή που θα πλειστηριαστεί το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη