«Αφήνουμε τα παιδιά στο ελληνικό σχολείο και εμείς...» - Έτσι κρατάει η Καλομοίρα τη σχέση της ζωντανή

Η ζωή στην Αμερική και οι κρίσεις στο γάμο της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αφήνουμε τα παιδιά στο ελληνικό σχολείο και εμείς...» - Έτσι κρατάει η Καλομοίρα τη σχέση της ζωντανή

Η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 9/6 στo Super Κατερίνα με την τραγουδίστρια να μοιράζεται με το κοινό όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, που έφυγε από την Ελλάδα και άφησε πίσω της την καριέρα στο τραγούδι.

Το κοινό εξακολουθεί να την αγαπάει δείχνοντας της, πως δεν έχει ξεχαστεί, στηρίζοντας την απόφαση της να κάνει οικογένεια και παιδιά με τον αγαπημένο της Γιώργο στην Αμερική (δείτε εδώ τη μεγάλη περιπέτεια που είχε πρόσφατα ο σύζυγός της).

Μέσα από τις νέες της αυτές δηλώσεις η Καλομοίρα εξήγησε, πως είναι σήμερα η ζωή της, πως κρατάει τη σχέση με το σύζυγό της, αλλά και αν έχουν περάσει κρίσεις όλα αυτά τα χρόνια του γάμου τους.

Οι δηλώσεις της Καλομοίρα για τη σχέση με το σύζυγό της

«Μακάρι η σχέση μας να είναι πάντα έτσι και να είμαστε αγαπημένοι. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αφήνουμε τα παιδιά στο ελληνικό σχολείο που είναι αρκετές ώρες κα εμείς κάνουμε τις ποδήλατο, τένις. Είναι οι ημέρες μας. Αυτό δεν το αλλάζουμε. Τα συζητάμε όλα, είναι ο κολλητός μου, αλλά πρέπει να μην φύγει και ο ρομαντισμός στο ζευγάρι. Νιώθω πολύ ασφαλής μαζί του, θα πάω να του πω ό,τι θέλω», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Ο λόγος που η Καλομοίρα άφησε την καριέρα της το 2008

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι αν συνεχίσω στη showbiz θα χάσω τον εαυτό μου και πήρα το ρίσκο. Και μετά πήρα τον Γιώργο και τη μαμά μου και τους είπα φεύγω. Και πήγα στο αεροδρόμιο και έστειλα μήνυμα στην ομάδα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Το ένιωθα, το ένστικτό μας πρέπει όλοι να το ακούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλές φωνές γύρω μου και θα μπερδευόμουν και το ξέρω, όταν γύρισα είχαν έναν άνθρωπο δίπλα μου που τον ήξερα από πριν και η αγάπη του ήταν αληθινή αυτό είναι πιο σημαντικό από όλα».

Και τη στιγμή που μιλούσε για την οικογένειά της, εμφανίστηκε η ξαδέρφη της, Δήμητρα: «Δε θα ήμουν τραγουδίστρια αν δεν είχα αυτή την οικογένεια και τα ξαδέρφια μου, τη Δημητρούλα, την Ελένη και τον Γιώργο. Ο θείος μου, ο θείος Χρήστος, ο μπαμπάς της Δήμητρας, πάντα με υποστήριζε και με πίστευε. Εννοείται και οι γονείς μου», έλεγε μέχρι που άρχισε να δακρύζει με την έκπληξη που της ετοίμασαν.