Ο φακός την έπιασε την ώρα που τη φιλούσε στο στόμα - Χέρι χέρι η Παπαδοπούλου με πρώην παίκτρια του My style rocks

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου περνάει μια ιδιαίτερη περίοδο, καθώς μετά από πολλά χρόνια σχέσης θα περάσει το φετινό καλοκαίρι μόνη της ή με κάποια παρέα, που η ίδια δε θέλει ακόμα να μοιραστεί με τον κόσμο (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το τρίτο πρόσωπο).

Η τραγουδίστρια έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της αυτήν την περίοδο, καθώς παράλληλα κάνει δραστηριότητες, που τη γεμίζουν χαρά και την ανανεώνουν.

Πρόσφατα η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε το παρόν στο The Ellinikon Park-"32η AXDW" και περπάτησε στην επίδειξη ''Kathy Heyndels & Marios Togos'' μαζί με την πρώην παίκτρια του My style rocks, Σοφιάνα Σπινούλα.

Το φιλί της Ειρήνης Παπαδοπούλου με πρώην παίκτρια του My style rocks

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο σημείο και μάλιστα απαθανάτισε την τραγουδίστρια, όταν αποφάσισε στο τέλος της πασαρέλας να φιλήσει την Σπινούλα στο στόμα, αποχωρώντας χέρι χέρι.

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Σπινούλα
Ειρήνη Παπαδοπούλου - Σπινούλα

Η πρώτη συνέντευξη της Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό από τον Πασχαλάκη

Στην εκπομπή BreakfastStar είδαμε την Ειρήνη να δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό της. μιλώντας μάλιστα και πολύ ανοιχτά:

«Είμαι πολύ καλά. Σε δημιουργική φάση όπως πάντα», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση, είπε με χιούμορ: «Καλά πήγε και αυτό».

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Η ζωή σου δίνει μια σφαλιάρα. Είμαι σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Προ το παρόν δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει. Εγώ έχω απατήσει για μην νιώθω ο μπιπ της σχέσης», είχε πει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.