Αλλαγές στο First Dates - Οι έκτακτες αποφάσεις του Star

Τι συμβαίνει με την εκπομπή που παρουσιάζει η Ζενεβιέβ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλλαγές στο First Dates - Οι έκτακτες αποφάσεις του Star

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αναλάβει την παρουσίαση ενός ιδιαίτερου project στο Star, με το First Dates να φέρνει κοντά με τη μορφή ραντεβού ανθρώπους, που ταιριάζουν μεταξύ σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Το πρόγραμμα για την ώρα είναι αμφιλεγόμενο, καθώς τα σχόλια στο twitter είναι πολλά και διαφορετικά (δείτε εδώ), ωστόσο το κανάλι με μια τελευταία απόφαση θα προβάλλει το First Dates περισσότερες ημέρες.

Η αλλαγή στις ημέρες προβολής του First Dates

Πιο αναλυτικά, μετά τον τελικό του Masterchef 7 θα δημιουργηθεί κενό στη βραδινή ζώνη του σταθμού και έτσι από τις 19/6 το πρόγραμμα θα βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Tετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 11 το βράδυ.

First Dates

Η έντονη ενόχληση της Γραμμέλη με το First Dates

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Γειά σου'', οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 3/6 με την τηλεκριτικό να σχολιάζει τα τηλεοπτικά και κυρίως το νέο πρόγραμμα του Star, First Dates.

«Eμένα δεν μου αρέσει αυτό το προϊόν τηλεοπτικά. Δεν μου αρέσει η αισθητική του και το περιεχόμενο. Όταν ζούμε σε μια εποχή που πάμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, που γίνονταν λάθος και βλέπεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να απορρίπτεται ένας άνθρωπος με χαρακτηρισμούς που αφορούν το σωματικό του βάρος, το ύψος του, εε τότε δεν κάνουμε τίποτα και δεν περίμενα από την Ζενεβιέβ να είναι τόσο ευτυχισμένη μέσα σε ένα τέτοιο κόνσεπτ.

Πολύ χιουμοριστικά και όλα αυτά τα χρόνια ανεχόμασταν παιδιά στο σχολείο να τα λένε ''ο χοντρός'' και ''πλάκα κάναμε'' ή να μιλάμε άσχημα σε ανθρώπους και να τους υποτιμούμε για την εξωτερική τους εμφάνιση για κάποιες ιδιαιτερότητες για κάποιες επιλογές. Μέσα από την πλάκα όμως λέγονται τα χειρότερα πράγματα. Δεν το λέω ειδικά για την Ζενεβιέβ, το λέω γιατί εμένα αυτό το πράγμα δεν με διασκεδάζει, δεν με κάνει να γελάω, με κάνει να φρικάρω.

Τώρα, αν η Ζενεβιέβ το βρίσκει αστείο, μπορεί να το εξηγήσει η ίδια δεν θα το εξηγήσω εγώ για αυτήν. Ο καθένας αποφασίζει τι προϊόν θέλει να βγάλει, τι προϊόν θέλει να υπηρετήσει και πως θέλει να το παρουσιάσει», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.