Ερωτευμένοι σε ειδυλλιακά τοπία - Το φωτογραφικό άλμπουμ από το φαντασμαγορικό ταξίδι της Χρουσαλά με τον Πατίτσα στο Μαρόκο

Δείτε τις αναρτήσεις της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, λίγες ημέρες μετά την επέτειο γάμο τους (δείτε εδώ την τρυφερή αφιέρωση του μοντέλου στον καλό της) αποφάσισαν να φύγουν για ταξίδι σε μακρινό προορισμό. Πέταξαν, λοιπόν, μέχρι το Μαρόκο, όμως όχι για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, αλλά για την φίλη τους, Σίλια Κριθαριώτη, η οποία είχε τα γενέθλιά της και διοργάνωσε πάρτι υπερπαραγωγή, με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους (δείτε εδώ ποιοι άλλοι παρευρέθηκαν).

Πέρα, βέβαια, από τους εορτασμούς, οι δυο τους έκαναν και πολλές βόλτες για να δουν όλα τα αξιοθέατα και να το ζήσουν σαν κανονικοί τουρίστες και, μάλιστα, η πρώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τις στιγμές τους, δίνοντας μια γεύση στους ακόλουθούς της από όσα έζησε.

Το ταξίδι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα στο Μαρόκο

Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν σε ερωτική κρουαζιέρα

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια: Μια δεκαετής φιλία, που κορυφώθηκε με την κουμπαριά τους το 2018, όταν η Μαρία Μενούνος επέλεξε τη Μαριέττα Χρουσαλά ανάμεσα στους ανθρώπους που ήθελε να την παντρέψουν στον Άκοβο Αρκαδίας.

Τώρα που η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια ζει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας τη γέννηση του πρώτου παιδιού της (μέσω παρένθετης μητέρας), θέλησε ξανά να επισκεφτεί τη χώρα μας και να περάσει πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Και όπως λέει, θα έρχεται συχνότερα, αρχής γενομένης από τη βάφτιση της κόρης της!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ερωτική κρουαζιέρα για Χρουσαλά - Πατίτσα: Έκαναν ασκήσεις γυμναστικής στο κατάστρωμα του σκάφους (Μόνο στο YOU)

Ο φακός τού YOU συνάντησε εκείνη και τη Μαριέττα Χρουσαλά, μαζί με τους συζύγους τους, Κέβεν Αντεργκάρο και Λέοντα Πατίτσα αντίστοιχα να χαλαρώνουν πάνω στο σκάφος, ενώ γυρνούσαν τις Κυκλάδες. Προορισμός τους κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, με τη Μαρία Μενούνος να δηλώνει γοητευμένη από τις ελληνικές ομορφιές. «Ήταν πολύ ωραία, κλαίμε τώρα που θα πάμε σπίτι, δεν θέλουμε να φύγουμε», ανέφερε στην κάμερα του Breakfast@Star, που τη συνάντησε στο αεροδρόμιο, λίγες μέρες αργότερα.

Ερωτική κρουαζιέρα για Χρουσαλά - Πατίτσα: Έκαναν ασκήσεις γυμναστικής στο κατάστρωμα του σκάφους (Μόνο στο YOU)

Once a model, always a model... Κι αν κοντεύουν 20 χρόνια από τότε που αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς, αυτό δεν φαίνεται στο bikini body της, που μόνο σχόλια θαυμασμού προκαλεί. Φυσικά η Μαριέττα Χρουσαλά είναι λάτρης της γυμναστικής και... προσέχει για να έχει, παρασέρνοντας στον ρυθμό της και τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Ο φακός τούς συνάντησε να απολαμβάνουν τον ήλιο στο κατάστρωμα και να κάνουν διατάσεις, με την παρουσιάστρια να λύνεται στα γέλια στο πλευρό του αγαπημένου της.

Δώρο γενεθλίων για την Μαρία Μενούνος

Ερωτική κρουαζιέρα για Χρουσαλά - Πατίτσα: Έκαναν ασκήσεις γυμναστικής στο κατάστρωμα του σκάφους (Μόνο στο YOU)

Αφήνει πίσω τις περιπέτειες με την υγεία της και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον. Στις 8 Ιουνίου η Μαρία Μενούνος ετοιμάζεται να κλείσει τα 44 και να ανοίξει ένα υπέροχο νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αγκαλιά με τον σύζυγό της αλλά και την κόρη τους. Όπως λέει, το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τον ερχομό του παιδιού της, ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων.

Ερωτική κρουαζιέρα για Χρουσαλά - Πατίτσα: Έκαναν ασκήσεις γυμναστικής στο κατάστρωμα του σκάφους (Μόνο στο YOU)

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τα νησιά του Αιγαίου, όπως και το πρόσφατο προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, όπου δήλωσε πως έζησε το θαύμα, ακούγοντας χτυπήματα από την πλευρά του αγίου.