Αγνώριστη με τα ίδια ξανθά μαλλιά! Πώς είναι σήμερα η οικιακή βοηθός της Ντάλιας 16 χρόνια μετά το Παρά Πέντε

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγνώριστη με τα ίδια ξανθά μαλλιά! Πώς είναι σήμερα η οικιακή βοηθός της Ντάλιας 16 χρόνια μετά το Παρά Πέντε

Μία από τις πιο αγαπητές σειρές του τηλεοπτικού κοινού στην Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα το Παρά Πέντε, το οποίο βγήκε στον αέρα το 2005 και κράτησε συντροφιά σε εκατομμύρια κόσμο για δύο χρόνια, μέχρι δηλαδή και το 2007 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο.

Ο λόγος που έγινε πολύ αγαπητό το σίριαλ στον κόσμο, λοιπόν, είναι σίγουρα οι χαρακτήρες που χρησιμοποιήθηκαν, με έναν από τους πιο δημοφιλείς εκείνον της Θεοπούλας. Το στίγμα της, όμως, άφησε και η υπηρέτρια και οικιακή βοηθός της Ντάλιας, η Μάρθα-Ρίτσα, η οποία πετούσε ατάκες που έμειναν στην ιστορία και πολλοί της μνημονεύουν μέχρι και σήμερα.

Αναρωτιέστε πως είναι μετά από τόσα χρόνια η ηθοποιός που την υποδύθηκε και με τι ασχολείται;

Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Μάρθα-Ρίτσα από το Παρά Πέντε

Η Πόπη Χριστοδούλου, μπορεί να χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από τον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική καθώς και με τη διδασκαλία, μιας και είναι καθηγήτρια στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, στο μάθημα «Υποκριτική Νεοελληνικού θεάτρου». Επίσης, η ηθοποιός διδάσκει τα τελευταία χρόνια θεατρική αγωγή σε δημοτικά σχολεία ενώ έχει δουλέψει στο παρελθόν και επαγγελματικά στο τραγούδια αφού για 8 χρόνια εμφανιζόταν σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα, στην επαρχία αλλά και στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Καμία σχέση με την υποκριτική - Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα η Φρίντα από το Παρά Πέντε

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, αξίζει να σημειωθεί πως έχει μία υπέροχη κόρη, η οποία είναι συγγραφέας και φροντίζει να βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Παρά Πέντε, η Πόπη Χριστοδούλου, συμμετείχε επίσης στις σειρές: 7 θανάσιμες πεθερές, Safe sex: Επιχείρηση Βασίλης, Εργαζόμενη γυναίκα: Η νοσοκόμα, Στο ράφι… και Τρίχες.

Μάλιστα, όπως παρατηρεί κανείς, έχει κρατήσει το ίδιο χρώμα μαλλιών και φαίνεται πως δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της.

Διαβάστε επίσης: Πέρασαν 18 χρόνια από το τέλος των γυρισμάτων - Τι απέγινε η επιβλητική βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Πόπη Χριστοδούλου Παρά πέντε
Πηγή: Instagram