«Δεν το έχω πει ποτέ, μόνο στη μαμά μου» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Παπίλα στον αέρα του ΑΝΤ1

Ένιωσε άνετα να μιλήσει για αυτό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν το έχω πει ποτέ, μόνο στη μαμά μου» -  Η σοκαριστική αποκάλυψη της Παπίλα στον αέρα του ΑΝΤ1

Το Σάββατο 10/6 η Ελίνα Παπίλα βγήκε κανονικά στην ώρα της στον αέρα του ΑΝΤ1 με την εκπομπή ''Είμαστε μαζί'', που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες.

Η παρουσιάστρια και η ομάδα της σχολίασαν θέματα της επικαιρότητας και δηλώσεις της εβδομάδας, που πέρασε και προκάλεσαν αίσθηση. Μεταξύ αυτών λοιπόν ήταν και της Τάμτα με την τραγουδίστρια να μιλάει για τους εξωγήνους.

Η ίδια αποκάλυψε μια εμπειρία της από όταν ζούσε στη Γεωργία, καθώς στη συνέχει τόνισε, πως μπορεί ακόμα και η ίδια να είναι εξωγήινος. Το εν λόγω απόσπασμα σχολιάστηκε από την Ελίνα Παπίλα με την ίδια να αποκαλύπτει:

Η αποκάλυψη της Ελίνας Παπίλα στην εκπομπή της ''Είμαστε μαζί''

«Δε μπορεί να το αποδείξει κανένας αλλά εγώ θα σου πω ότι μια φορά που κοίταγα τον ουρανό έβλεπα κάτι. Αλήθεια σας λέω. Δεν το έχω πει ποτέ, νομίζω το είχα πει μόνο στη μαμά μου. Πιστεύω κι εγώ αυτό που λέει ο Αντώνης, ότι κάτι υπάρχει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Το σχόλιο της Τάμτα για τους εξωγήινους

Μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε η Τάμτα στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube μίλησε για την εμπειρία της με τους εξωγήινους.

«Υπήρξε περίοδος στη Γεωργία, κάπου στις αρχές των ‘90s, μπορεί και τέλη ‘80s, που όλοι έβλεπαν ιπτάμενους δίσκους επάνω. Έβλεπες ομάδες ανθρώπων στο δρόμο που κοιτούσαν ψηλά. Με είχε συγκλονίσει αυτό το πράγμα. Έβγαινα από το παράθυρο της κουζίνας στο roof του άλλου ορόφου, είχα συγκλονιστεί τόσο πολύ και ήθελα τόσο πολύ να δω. Είχα πολλή αγάπη για τον “έξω κόσμο”. Βγήκα από το παράθυρο και κοίταζα πάνω, μήπως με δουν εξωγήινοι και με πάρουν», είπε η Τάμτα.