«Προσπαθώ να το αφήσω πίσω! Νοσηλεύτηκα...» - Η σπάνια συνέντευξη της Γαλανοπούλου μετά την απάτη που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της

«Υπάρχουν όμως κάποια θεματάκια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προσπαθώ να το αφήσω πίσω! Νοσηλεύτηκα...» - Η σπάνια συνέντευξη της Γαλανοπούλου μετά την απάτη που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της

Η Άβα Γαλανοπούλου απασχόλησε στο παρελθόν τα μέσα και τον τύπο μετά την πολυετή δικαστική της διαμάχη με έναν πρώην σύντροφό της, τον οποίο κατηγορούσε ότι της είχε καταχραστεί πολλά εκατομμύρια.

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό, ωστόσο η ηθοποιός έχει πάρει την απόφαση να μη μιλάει για αυτό το προσωπικό της ζήτημα δημόσια και έτσι αποτραβήχτηκε από τα μέσα, σταματώντας μάλιστα να δίνει και συνεντεύξεις.

Την Παρασκευή 9/6 η Άβα Γαλανοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στο Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο θεωρεί φίλο της και έτσι τον εμπιστεύτηκε να μιλήσει σε πλατό εκπομπής μετά την απόσταση, που είχε πάρει εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δηλώσεις της Άβας Γαλανοπούλου για την περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί με ρωτάνε πράγματα, που λίγο δεν θέλω να χαλάει η διάθεσή μου, ούτε να τα συζητάμε. Θέλω πράγματα χαρούμενα, θετικά. Το τελείωσε είναι μια μεγάλη κουβέντα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Εγώ προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Υπάρχουν όμως κάποια θεματάκια, μην ακούτε, μη διαβάζετε το τι έχει γραφτεί και λέγεται. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει.

Μη σταθούμε...Προσπαθώ! Όλο αυτό ξεκίνησε το 2013 που δεν ξέρατε τίποτα, μίλησα το 2015, τον Απρίλιο. Το θυμάμαι γιατί αμέσως μετά νοσηλεύτηκα, κατέρρευσε ο οργανισμός για άλλη μία φορά. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

Ο λόγος που η Γαλανοπούλου βρήκε εξωδικαστική λύση με τον πρώην σύντροφό της

Ο δικηγόρος της ηθοποιού, κ. Δημοσθένης Πέππας, δήλωσε πως η πλευρά της κ. Γαλανοπούλου είχε κουραστεί, καθώς η υπόθεση είχε τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Το παρασκήνιο είναι ότι λίγο πριν λήξει η ποινική διαδικασία μας κάλεσαν στο τηλέφωνο οι δικηγόροι της άλλης πλευράς και είπαν ότι θέλουν εξωδικαστική επίλυση με ένα ποσό και να κλείσει η υπόθεση. Η κ. Γαλανοπούλου είχε σκοπό να λύσει το θέμα της και όχι να μπει φυλακή ο κατηγορούμενος, απλά να παραδειγματιστεί».

«Η κ. Γαλανοπούλου θέλει να βάλει μία τελεία και έβαλε πολύ νερό στο κρασί της. Άρα, εφόσον τώρα τελείωσε το δύσκολο αυτό συμβάν, αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά χρόνια ο πρώην σύντροφος ήταν άφαντις. Τώρα η κ. Γαλανοπούλου είναι πολύ καλά. Ξεκουράζεται, μιλάει για συνεργασίες και θα επανέλθει στο προκήνιο δυνατή, να επιστρέψει την αγάπη που της έδωσε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια».