«Ο μικρός ήταν στην εντατική χωρίς να γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει...» - Η άγνωστη περιπέτεια του Σβήγκου με το που ήρθε ο γιος του στον κόσμο

Ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο μικρός ήταν στην εντατική χωρίς να γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει...» - Η άγνωστη περιπέτεια του Σβήγκου με το που ήρθε ο γιος του στον κόσμο

Το Σάββατο 10/6 ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή ''Μαμά-δες'' με τον ίδιο να μιλάει για τα επαγγελματικά σχέδια του, αλλά για τη ζωή με το γιο του και την πατρότητα.

Ο ηθοποιός φαίνεται να βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς ήταν πολύ έτοιμος να γίνει γονιός στηρίζει με πολύ ωραίο τρόπο και την επιλογή του ακόμα και μετά το χωρισμό με την μητέρα του μικρού.

Μέσα από τη νέα του συνέντευξη ο Σβήγκος εξήγησε τη δύσκολη φάση, που πέρασαν με το που ήρθε ο γιος του στον κόσμο, με τον ηθοποιό και την πρώην σύζυγό του να βιώνουν την απόλυτη αβεβαιότητα (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για τη συνεπιμέλεια).

Οι δυσκολίες που πέρασαν ο Σταύρος Σβήγκος και η πρώην σύζυγός του

«Ήταν κάτι πολύ μεγάλο, γιατί ήταν για αρκετό καιρό ο μικρός στην εντατική χωρίς να γνωρίζουμε, πως θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα τα καταφέρει ή όχι. Δεν ήξερες ούτε πιθανότητες, ούτε πως θα γίνει αυτό λόγω αυτού επέλεξα να πηγαίνω κάθε μέρα με την θετική μου ενέργεια, να δίνω μόνο θετικότητα προς όλο αυτό και στο παιδί, να του μιλάω τότε, ώστε να το αφήσω στο σύμπαν και πάνω στο ίδιο το ανθρωπάκι που μόλις είχε γεννηθεί.

Είχαμε μετά φυσιοθεραπείες και όλα αυτά, πολλά πράγματα που εκεί ήταν το πιο δύσκολο. Να βλέπεις τώρα ένα μπεμπάκι με την φυσικοθεραπεύτρια να κλαίει μια ώρα και μετά να το παίρνεις και να κοιμάται από την εξάντληση», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Πέρασα ανδρολοχεία στην εγκυμοσύνη της συζύγου μου...»

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Σταύρος Σβήγκος στον Θέμη Γεωργαντά, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όσο καιρό η πρώην σύζυγός του ήταν έγκυος, εκείνος πέρασε ανδρολοχεία και εξήγησε αναλυτικά ποια ήταν τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούσαν.

«Είχα περάσει ανδρολοχεία την περίοδο της εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου μου. Στην ανδρολοχεία έχεις κάποια συμπτώματα όπως πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτία, μπορείς να τα πάθεις όλα. Εγώ όμως είχα κάποια, έτσι, λίγα. Μετά το είχα και σαν δικαιολογία για να τρώω ότι γουστάρω! Έτρωγα τον πα… μου και έλεγα «ωχ πρήστηκα, μάλλον από την ανδρολοχεία είναι» ενώ είχα φάει ένα τραπέζι ολόκληρο.

Είσαι πολύ κοντά στην σύντροφο σου και αρχίζεις να νιώθεις ότι νιώθει και αυτή χωρίς όμως να το επιλέγεις. Έρχεται. Είναι όπως αν κλειστούμε αυτή τη στιγμή οι τρεις μας σε ένα δωμάτιο για εννιά μήνες, θα επηρεαστούν οι συμπεριφορές μας και θα βιώνουμε πράγματα κοινά. Οπότε όλο αυτό ψυχολογικά και υποσυνείδητα αρχίζει να σου κάνει διάφορα παιχνίδια. Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην Ελένη οπότε άρχισα και γω να έχω τέτοια πράγματα. Η Ελένη μού το είπε ουσιαστικά.

Κρατάμε ισορροπίες, διψάω, τρελαίνομαι. Άφησα το θέατρο, κάτι που δεν θα άφηνα ποτέ στη ζωή μου γιατί παθαίνω κατάθλιψη, αλλά έπρεπε και ήθελα να είμαι με τον μικρό. Έρχεται στις πρόβες μαζί μου και στα γυρίσματα και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, είναι η δουλειά του μπαμπά. Θα το απομυθοποιήσει έτσι, δεν θέλω ποτέ να πει “ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση”», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.