J2US: «Είναι άδικο» - Το νέο ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ για το show και το σχόλιο για τον Ψινάκη

«Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Είναι άδικο» - Το νέο ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ για το show και το σχόλιο για τον Ψινάκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά επανήλθε στη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του στο Just the 2 of us, η οποία στην αρχή σχολιάστηκε έντονα.

Ο ίδιος δημοσιοποίησε, πως θα πήγαινε νομικά την παραγωγή (δείτε εδώ) και στη συνέχεια τον είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ηλία Ψινάκη, που ήταν guest κριτής (δείτε εδώ την απάντηση του Ψινάκη).

Την Κυριακή 11/6 ο Παπαμιχαήλ παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι δίνοντας τις απαντήσεις του για το show αλλά και για το αν έχει μιλήσει με το γνωστό manager.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Παπαμιχάηλ για τον Ηλία Ψινάκη

«Πραγματικά πίστευα ότι θα φεύγαμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την Ειρήνη και για μένα. Δεν περίμενα τόσο μεγάλη μερίδα του τύπου...αισθάνθηκα, ότι ήμουν μόνο εγώ, είναι άδικο και για τα άλλα τα παιδιά...

Όχι δεν έχουμε μιλήσει με τον Ηλία Ψινάκη, αλλά εντάξει θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε, έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση, που δεν την είχαν καταλάβει στη σκηνή και του απάντησα εγώ έτσι», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Οι νέες δηλώσεις του Παπαμιχαήλ για το J2US

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ έξω από τα στούντιο και τον ρώτησε για την εμφάνιση του στο παιχνίδι.

«Θα μπορούσα να πάω καλύτερα αλλά ήταν πολύ δύσκολο το τραγούδι. Δουλέψαμε πολύ αλλά τώρα θα δούμε. Πάμε σε ελληνικό τώρα προτιμώ τα αγγλικά το έχω πει, αλλά εντάξει τι να κάνουμε έτσι είναι το παιχνίδι. Ο κόσμος που βλέπω έξω του άρεσε πολύ αυτό που είδε αλλά εντάξει δεν έχει σημασία αυτό, σημασία έχει να αρέσει σε όλους», ανέφερε.

Σε ερώτηση για το μετά τα όσα έγιναν τι κρατάει, απάντησε «Αυτά θα τα πούμε όταν αποχωρήσω από το παιχνίδι».