Χωρίζουν μετά από τόσα χρόνια σχέσης Πέτρος Πυλαρινός & Βάλια Χατζηθεοδώρου; Η απάντηση της παρουσιάστριας

Υπήρχαν φήμες και...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 11/6 κυκλοφόρησε στο Youtube το νέο βίντεο του Fipster με καλεσμένες του την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου μιλώντας η κάθε μία για τη ζωή της σε ερωτήσεις, που είχε κάνει διαδικτυακά το κοινό.

Πολλές ήταν οι απαντήσεις, που προκάλεσαν αίσθηση, με τη Βαλαβάνη αρχικά να αδειάζει εντελώς το Survivor all star (δείτε εδώ). Στη συνέχεια μεγάλο ενδιαφέρον είχε επίσης η απάντηση, που έδωσε η Βάλια αναφορικά με τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό.

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο δεν επιθυμούν να υπερπροβάλουν τη σχέση τους κάτι, που κάνει το κοινό να αναρωτιέται αν χωρίζουν με τη Βάλια να απαντάει ξεκάθαρα.

Η απάντηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στις φήμες χωρισμού με τον Πέτρο Πυλαρινό

«Εγώ μπορεί να μην δείχνω την σχέση μου με τον Πέτρο, αλλά επειδή στην αρχή μπορεί να είχαμε ανεβάσει δύο τρεις φωτογραφίες παραπάνω, είναι πάρα πολύς ο κόσμος, που με ρωτάει αν χωρίσαμε. Είναι λογικό να σε ρωτάνε, είναι φυσιολογικό. Δεν έχουμε χωρίσει με τον Πέτρο», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Απόσπασμα από την συνέντευξή της στο περιοδικό YOU

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, το κορίτσι του The Voice, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό για την σχέση της με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό.

Στις κουβέντες σας με τον σύντροφό σου, Πέτρο Πυλαρινό, είναι ένας γάμος ή ένα παιδί;

Δεν είναι προτεραιότητά μας, ούτε κάνουμε τέτοιου τύπου σχέδια. Από τη στιγμή που είμαστε καλά μαζί, όπως είμαστε, πηγαίνουμε βήμα-βήμα και αν κάποια στιγμή μας δημιουργηθεί η επιθυμία να κάνουμε παιδί, ίσως τότε να σκεφτόμασταν το γάμο. Αλλά χρειάζεται ώριμη σκέψη, δεν είναι κάτι που γίνεται επιπόλαια.

Τη συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή σου νιώθεις γεμάτη;

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών: Έχω την υγεία μου, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ, έχω δουλειά, βασικά πράγματα.

Χατζηθεοδώρου Βάλια περιοδικό you