Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη βάπτισε τον γιό της: Κούκλα μέσα στο πορτοκαλί φόρεμά της - Οι πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες

Και το όνομα αυτού Σταμάτης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη βάπτισε τον γιό της: Κούκλα μέσα στο πορτοκαλί φόρεμά της - Οι πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες

Ο Σταμάτης Γονίδης σε νεαρή ηλικία (δείτε εδώ αποκλειστικές παιδικές του φωτογραφίες) αποφάσισε να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.

Ξεκινάει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις. Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών.

Σύμφωνα με στοιχεία τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους καλλιτέχνες έχουν ξεπεράσει τα 1000. Παρά την τόσο μεγάλη επαγγελματική του επιτυχία κατάφερε να είναι κι ένας λαμπρός οικογενειάρχης.

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι παντρεμένος σήμερα με την Κατερίνα Κουργιουξίδη. Έχει τρία παιδιά. Η νέα τραγουδίστρια, Στεφανία Γονίδη, είναι θυγατέρα του από το δεύτερο του γάμο με την Άντζελα Βάγια. Η Στεφανία, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο βάπτισε τον γιο της και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί και τους απέσπασε τις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

«Ευχαριστούμε πολύ», απάντησε στις ευχές των δημοσιογράφων ο τραγουδιστής ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τα δάκρια της συγκίνησης είναι διαμάντια σε υγρή μορφή αλλά εγώ δεν έχω πια γιατί έχω κάνει 4 βαπτίσεις. Όλα τα εγγόνια μου τα αγαπάω το ίδιο».

Οι δηλώσεις της κόρης του, Στεφανίας

Όσον αφορά την επιλογή του ονόματος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν δική μου απόφαση γιατί είναι η αγάπη μου η μεγάλη ο μπαμπάς μου. Χάρηκε πάρα πολύ ήθελε ένα παιδάκι μας να το λένε Σταμάτη».