Athens Pride 2023: Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε στη σκηνή με τακούνια (Βίντεο)

Φέτος υπήρχε έντονη και η πολιτική παρουσία - Ποιοι έδωσαν το παρόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σάββατο 09.06.2023 και η Αθήνα γέμισε με χρώμα. Η παρέλαση του Athens Pride με κεντρικό σύνθημα "Μια φορά και έναν καιρό" πλημμύρησε και φώτισε τους δρόμους του κέντρου με πολύχρωμες σημαίες. Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την πλατεία Κοτζιά και περπάτησαν μέχρι τη Βουλή, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία καλλιτεχνών.

Στο πλευρό του δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, Κατερίνα Γκαγκάκη, ο πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες, αλλα και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ήταν και παρουσιαστής της βραδιάς.

Το πρωί της Δευτέρας 12/6, μάλιστα, προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας απόσπασμα από την στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ βρίσκεται στη σκηνή φοράει τακούνια

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στη φετινή διοργάνωση του Athens Pride, η πολιτική παρουσία είναι ιδιαιτέρως έντονη. Εκτός από τα πολιτικά περίπτερα που έχουν στηθεί στην πλατεία Κοτζιά, το "παρών" έδωσε και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ την παρουσία του έχει προαναγγείλει και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Τι γράφτηκε στο twitter