Ο Πάνος Ιωαννίδης βάφτισε το γιο του - Έγινε στο Πήλιο το μυστήριο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο

Οι πρώτες του δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Πάνος Ιωαννίδης βάφτισε το γιο του - Έγινε στο Πήλιο το μυστήριο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο

Τον ενός έτους γιο του βάφτισε ο Πάνος Ιωαννίδης σε μια πολύ συγκινητική και όμορφη τελετή στο Πήλιο, ένα αγαπημένο μέρος του σεφ, παρουσία συγγενών και στενών φίλων. Με την σύντροφό του επιθυμούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχουν καταφέρει.

Ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες άλλωστε με την σύντροφό του που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας (δείτε την εδώ) ενώ κανείς δεν γνώριζε για τα βαφτίσια.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τα βαφτίσια

«Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός. Προσφάτως είχαμε και την βάφτιση του, ήταν εξαιρετική δεν το συζητώ. Βέβαια, έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο ήταν μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν σίγουρα πολύ συγκινητική στιγμή, νομίζω ότι περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο, σε ένα μαγικό περιβάλλον που λατρεύω και τη φύση και την θάλασσα. Πραγματικά η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Η εξομολόγηση του Ιωαννίδη για την μητέρα του παιδιού του

O Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε για τη σύντροφό του, τον γιο τους που τους έχει γεμίσει ευτυχία, αλλά και για το μέλλον του παιδιού του.

«Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια».

«Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύζυγός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο», παραδέχτηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Εγώ θα έλεγα στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: “Παιδί μου, γίνε ότι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”», απάντησε.