«Σαν σακί τον πέταξαν» - Επεισόδιο στην συναυλία του Νίκου Βέρτη - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σταμάτησε να τραγουδάει ο τραγουδιστής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Σαν σακί τον πέταξαν» - Επεισόδιο στην συναυλία του Νίκου Βέρτη - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Tik Tok ένα βίντεο από την συναυλία του Νίκου Βέρτη, που πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου για τα 20 χρόνια της καριέρας του.

Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 12/6 στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν όλα ξεκίνησαν όταν ένας θαυμαστής του δημοφιλούς τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή για να βρεθεί κοντά του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα που έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους της οργάνωσης, σεκιούριτι που βρίσκονταν στον χώρο έσπευσαν να απομακρύνουν τον άνδρα από τη σκηνή. Εκείνη τη στιγμή επικράτησε πανικός, καθώς, ο τρόπος με τον οποίο οι σεκιούριτι προσπάθησαν να κατεβάσουν τον άνδρα, ήταν απότομος.

Δείτε επίσης: «Μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από το Νίκο Βέρτη για τις φήμες που τον θέλουν γκέι

Σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok, οι άνδρες φαίνεται να σπρώχνουν απότομα τον θαυμαστή του Νίκου Βέρτη από τη σκηνή προς το κοινό, προκαλώντας την αντίδραση του λαϊκού τραγουδιστή.

Το βίντεο από την συναυλία του Νίκου Βέρτη

Όπως αναφέρθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής ο τραγουδιστής αφού σταμάτησε να τραγουδάει απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας «Για να μην απομακρύνουμε τον κόσμο με αυτό τον τρόπο, έχουμε αγκαλιές χιλιάδες αγκαλιές για εσάς και μόνο αγκαλίτσες όχι φασαρίες, ήρεμα, μην σπρώχνεται τον κόσμο, έχουμε αγάπη για όλους».