Με έντονο βάψιμο και μαλλιά κομμωτηρίου - Η εκρηκτική εμφάνιση της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε παραλία της Βάρκιζας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φέτος έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Survivor all star με την παίκτρια να μην παραμένει για πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφοντας στη ζωή της και τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις.

Η ίδια όπως έχει αποκαλύψει έχει δώσει μεγαλύτερο βάρος στην καριέρα της, ωστόσο μετά το χωρισμό της παραμένει ανοιχτή σε κάτι νέο, που θα φέρει ισορροπία στην προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: Survivor all star: «Πόσο θλιβερό-ος» - Αποστομωτική η Παπαδοπούλου λίγο μετά τη νέα συνέντευξη του Μαρτίκα

Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με μαγιό

Πρόσφατα η Παπαδοπούλου βρέθηκε σε παραλία της Βάρκιζας να κάνει το μπάνιο της με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι και να την απαθανατίζει. Η επιχειρηματίας επέλεξε ένα φλοράλ μαγιό από πάνω και ένα σιελ μπικίνι ενώ παράλληλα ήταν πολύ περιποιημένη.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Οι αποκαλύψεις της Παπαδοπούλου για τη ζωή της

Ο χωρισμός

"Όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, κάποιοι σκέφτονται τα καλά, κάποιοι τα κακά. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά, προχωράω. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα, δεν ένιωσα θυμό. Όλα αυτά τα στάδια. Πλέον νιώθω μόνο αγάπη, εύχομαι τα καλύτερα. Πλέον μιλάμε κιόλας σε καθημερινή βάση. Σουηδία. Πολιτισμός", ενώ για τον πρώην σύντροφό της ανέφερε: "Δεν με άφηνε και να δουλεύω, δεν ήθελε. Δεν ήθελε να κουράζομαι, ήθελε να μου τα προσφέρει. Πλέον νιώθω ότι μπορώ ότι και εγώ μόνη μου να πορεύομαι και να προσφέρω ως προς το ζην και το ευ ζην".

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

"Τις επόμενες μέρες έχουμε το οριστικό ραντεβού που θα διευκρινισουμε τα οικονομικά μας και το τι καλούμαι εγώ να κάνω. Θα είανι μαγκαζίνο το σαββατοκύριακο. Είναι ένα μικρό κανάλι, αλλά καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη".