«Με σχολίασαν με το χειρότερο τρόπο! Δεν γίνεται να...» - Τα "καρφιά" της Μέγκι Ντρίο για το Πρωινό μας και την Χριστοπούλου

«Δεν θα πήγαινα καλεσμένη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με σχολίασαν με το χειρότερο τρόπο! Δεν γίνεται να...» - Τα

Στην τελευταία επίδειξη της εβδομάδας για την 32 AXDW, βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν τα πάντα. Το μοντέλο λοιπόν, εκτός του ότι εκνευρίστηκε εξαιτίας μιας ερώτησης, πέταξε τα "καρφιά" της για το Πρωινό μας.

«Αυτό παίξτε το αν θέλετε. Είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη μου. Πάμε παρακάτω λοιπόν», είπε αρχικά, εμφανώς εκνευρισμένη, καθώς δημοσιογράφος την είπε Ραμόνα (Βλαντή).

Το "καρφί" της Μέγκι Ντρίο για το Πρωινό μας και την Χριστοπούλου

Στη συνέχεια μετά από ερώτηση που δέχτηκε "σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινες καλεσμένη", τότε η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε:

«Υπάρχει εκπομπή που δεν θα πήγαινα καλεσμένη γιατί έχω δώσει συνέντευξη και μετά με έχουν σχολιάσει άσχημα με τον χειρότερο τρόπο. Αυτή η εκπομπή είναι της Φαίης Σκορδά. Δεν γίνεται να μου παίρνουν συνέντευξη και η Έλενα Χριστοπούλου να λέει "τι μας νοιάζει η δήλωσή της". Μην μου πάρεις δήλωση αν είναι».

Βέβαια, για την Φαίη Σκορδά έχει μιλήσει με αρνητικά λόγια ξανά - δείτε εδώ.

Η τελευταία συνέντευξη της Μέγκι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε το πρωί της Τρίτης 25/10 η Μέγκι Ντρίο, η οποία αναφέρθηκε στο GNTM 5 με τον δικό της αιχμηρό τρόπο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «κωμωδία».

«Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα ήρθε από το GNTM, αλλά ότι έχω κάνει στο εξωτερικό θεωρώ ότι ήταν επειδή επέμεινα εγώ τόσο πολύ να φτάσω εκεί. Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα. Γενικά το θεωρώ κωμωδία πλέον όλο αυτό που γίνεται και καθόλου μόδα. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι έχω άδικο. Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια της Βίκυς Καγιά, είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια είναι η Μαίρη Βυτίναρος, ούτε τι δουλειές έχει κάνει. Δεν ξέρω τι είναι και πως προέκυψε στο GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης στο J2US ήταν μια λάθος επιλογή του. Ξεκάθαρα έμεινε χωρίς δουλειά και ήθελε να κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.