Νεκρός σε τροχαίο αγαπημένος ηθοποιός - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο με την μοτοσικλέτα του

Έγινε κοντά στο σπίτι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκρός σε τροχαίο αγαπημένος ηθοποιός - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο με την μοτοσικλέτα του

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ ο ξαφνικός θάνατος αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες. Έφυγε από τη ζωή όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος οδηγός.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ξένων media, ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε αριστερά για να μπει σε πάρκινγκ παρασύροντας την μηχανή με τον ηθοποιό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αυτός ο ηθοποιός πέθανε στο τροχαίο

Ο λόγος για τον 71 ετών, Τριτ Γουίλιαμς, οποίος είχε γίνει γνωστός για τους ρόλους τους στη σειρά Everwood και την ταινία. Ο ίδιος όπως αναφέρουν, φορούσε κράνος όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Τριτ Γουίλιαμς πέθανε σήμερα στο Ντόρσετ του Βερμόντ μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα. Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ο Τριτ ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του. Είναι τόσο σοκαριστικό όλο αυτό αλλά να ξέρετε ότι ο Τριτ ήταν βαθιά αγαπημένος και άξιος σεβασμού από την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Είμαστε κάτι παραπάνω από συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και το πένθος μας. Στους φίλους του λέμε να ξέρετε ότι ο Τριτ σας εκτιμούσε όλους και συνεχίστε να τον έχετε στις καρδιές και τις προσευχές σας» ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.

Ο Τριτ Γουίλιαμς ήταν παντρεμένος και είχε δυο παιδιά.