«Έχουν αλλάξει τα πράγματα» - Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη ένα μήνα μετά τον γάμο του με τον Μαριλού Κόζαρη

«Ναι είναι ο μήνας του μέλιτος ουσιαστικά αυτή την στιγμή αλλά πάω μόνος μου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Έχουν αλλάξει τα πράγματα» - Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη ένα μήνα μετά τον γάμο του με τον Μαριλού Κόζαρη

Ένας μήνας έχει περάσει από τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς, αυτό τον Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη. Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη τους κορούλα, ο πρώτος καρπός του έρωτά τους και ο γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της νύφης στην εκκλησία).

Πάνω από 500 καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί τους την μεγάλη τους χαρά. Η Μαριλού Κόζαρη χαμογελαστή και πανευτυχής έλαμπε μέσα στα δυο νυφικά που επέλεξε να φορέσει στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Ένα μήνα μετά, λοιπόν, η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο. Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά μοιράστηκε με τον ρεπόρτερ την μετά γάμου εμπειρία του όντας 1 μήνα παντρεμένος.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη στο αεροδρόμιο

«Ναι είναι ο μήνας του μέλιτος ουσιαστικά αυτή την στιγμή αλλά πάω μόνος μου. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θα κάτσω να σου γράψω μια έκθεση με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Άμα κάτσω τώρα να στα εξηγήσω θα χάσω την πτήση. Όλα είναι υπέροχα. Άμα υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από όλα αυτά. Το να αγαπάς είναι να χαίρεσαι και να δίνεις, το να έχεις ανάγκη είναι να φοβάσαι και να ζητάς», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη

Η Μαριλού είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Η στενή φιλία της Μαριλού με την Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε παραστεί στο πάρτι της Μαριλού Κοζάρη και ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία τους, στην οποία φάνηκε για πρώτη φορά η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα στις κάμερες η γνωριμία τους ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια:

«Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή και οι δύο από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Από τότε γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα. Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα».