«Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατα» - Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλάει πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τον σύντροφό του και την προσωπική του ζωή

«Έχουμε μάθει να κοιμόμαστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, επειδή δεν μπορούμε να το κάνουμε δημόσια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατα» - Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλάει πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τον σύντροφό του και την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή, Super Κατερίνα του ALPHA, παραχώρησε μια από καρδιάς συνέντευξη, μιλώντας έξω από τα δόντια και για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοσιογράφος με την μεγάλη καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια μετά την αποκάλυψη για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ενώ εξομολογήθηκε στιγμές από την καθημερινότητα του με τον σύντροφό του.

Έχει σχέση εδώ και 14 χρόνια, με τον αγαπημένο του να μένει στην Μύκονο, γεγονός που κάνει μαρτυρικό τον χειμώνα του, καθώς εκείνος περνάει πολύ χρόνο στην Αθήνα, λόγω της εκπομπής.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου για την προσωπική του ζωή και το σύντροφό του

«Δεν έχω παντρευτεί γιατί ακόμη δεν επιτρέπεται ο γάμος, έχουμε κάνει σύμφωνο και πρέπει να ήμουν το νο2 σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να το έκαναν το 2016 τον Φεβρουάριο και ο νόμος ήταν 31 Ιανουαρίου. Το έκανα πολύ συνειδητά, το κράτησα για εμένα και τον άνθρωπο μου», εξομολογήθηκε στην αρχή (δείτε λεπτομέρειες από το party που έκαναν για το σύμφωνο συμβίωσης).

«Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα για την προσωπική του ζωή ανοιχτά, είναι γιατί αργά ή γρήγορα θα τελειώσει ο κύκλος της τηλεόρασης και δεν θα ήθελα να είναι το αποτύπωμά μου μόνο η Eurovision, αλλά θα ήθελα να δώσω μπουστ και σε άλλα παιδιά. Ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου πολύ αργά γιατί υπήρχε ένα μεγάλο πένθος στην οικογένειά μου, έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 ετών. Ήμουν ένα παιδί μέσα στα βιβλία, διάβαζα 6 ώρες στο δημοτικό ήταν η ζωή μου αυτό... Και μετά ταλαιπωρήθηκα πολύ από τον ίδιο μου τον εαυτό», αποκάλυψε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλάω κανονικά πια για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλάει για την Βανδή και τους θαυμάζουμε όλοι, έτσι και εγώ που έχω μια σχέση 14 ετών να μιλάω χωρίς να γίνεται είδηση. Εγώ όταν ρωτήθηκα, είπα την αλήθεια, τι θα έλεγα, ότι έχω παντρευτεί και κρατάω μυστική τη ζωή μου. Αυτό είχε κι ένα κόστος, άκουσα και τα σχόλιά μου», πρόσθεσε.

«Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το έχω δεχθεί από γυναίκες και σκέφτομαι ότι κάποιες είναι μανούλες. Αν το παιδί τους είναι έτσι, πώς θα το δεχτούν;», είπε σε άλλο σημείο.

«Εγώ γνώρισαν τον ανθρωπό μου τελείως τυχαία από σεμινάρια για να βελτιώσω τον τρόπο γραφής μου. Γνωριστήκαμε ένα βράδυ Σαββάτου και δεν χωρίσαμε από τότε ποτέ. Οι φίλοι μας κοροϊδεύουν και μας λένε ότι είμαστε άλλη version του Φρέντυ Γερμανού και της Ιωαννίδου. Την πρώτη φορά τον ανάγκασα να έρθει σε ένα κοσμικό πάρτι, όπου συνάντησε την Τάμτα και τη ρώτησε τι δουλειά κάνει. Άλλη φορά του ζήτησα να μου θυμίσει να πάρω την Αραβανή κι εκείνος σταμάτησε σε ζαχαροπλαστείο για να πάρω ραβανί, γλυκό», αποκάλυψε.

«Εγώ έχω μια καινούρια επιχείρηση στη Μύκονο και επειδή εκείνος είναι εκεί κι εγώ είμαι εδώ, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο χειμώνας ήταν μαρτυρικός φέτος. Με τον σύντροφό μου έχουμε μάθει να κοιμόμαστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, επειδή δεν μπορούμε να το κάνουμε δημόσια. Δεν είναι η Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο. Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατά. Δεν το κάνω γιατί ό,τι και να λέμε, η Ελλάδα δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δεχτεί μπούλινγκ», εξομολογήθηκε.