«Θέλω να πιστεύω ότι ο Γιώργος δε...» - Η τοποθέτηση της Τσιμτσιλή στο ξέσπασμα του Λιάγκα για το Athens Pride

«Δεν πρέπει να τσουβαλιάζεις και να γενικεύεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλω να πιστεύω ότι ο Γιώργος δε...» - Η τοποθέτηση της Τσιμτσιλή στο ξέσπασμα του Λιάγκα για το Athens Pride

Μετά τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση για το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 για το Athens Pride που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Πλατεία Κοτζιά.

«Εμένα δεν μου αρέσει η αισθητική των ανθρώπων, άσχετα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, που κάνουν ακραία πράγματα για να συμβολίσουν ότι πρέπει να αποδεχτώ εγώ τον ομοφυλόφιλο. Η εικόνα αυτή σε τι βοηθάει τη μάνα που αντιδρά στο ότι το παιδί της είναι ομοφυλόφιλο να αποδεχτεί το παιδί της; Για μένα το ζητούμενο είναι να γίνουν πράγματα ώστε αυτή η μάνα να καταλάβει ότι πρέπει να το αγαπάει το παιδί της. Και η εικόνα αυτή βοηθάει τη μάνα να το καταλάβει; Για μένα η εικόνα που το βοηθάει είναι το σήριαλ του Καπουτζίδη. Μία εκπομπή όπως η δικιά μας που πρωτοστατεί σε αυτά τα θέματα, βοηθάει μία μάνα να το καταλάβει», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής - δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμα του και τις αντιδράσεις των συνεργατών του.

Η αντίδραση της Τσιμτσιλή στο ξέσπασμα του Λιάγκα για το Athens Pride

«Ο Γιώργος, που την έχει πατήσει, πώς τις κάνει αυτές τις δηλώσεις;», είπε αρχικά η Σταματίνα και συμπλήρωσε μετά από λίγο «Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα, στα οποία και να έχεις μία άποψη, πρέπει να προσέχεις πώς τη διατυπώνεις. Θέλω να πιστεύω ότι ο Γιώργος δε γενίκευσε και δεν προσέβαλε τους πάντες. Ίσως ήθελε να εστιάσει στην εικόνα των ανθρώπων που έχουν μία πιο εκκεντρική εμφάνιση».

«Νομίζω ότι δεν τον πειράζει. Τον Γιώργο τον θρέφουν αυτές οι δηλώσεις στην πραγματικότητα», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει: «Λάθη, λάθη, λάθη. Έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αυτό είναι μία ανόητη άποψη. Εκκεντρικούς, ανεύθυνους, γελοίους βρίσκεις παντού, είτε είναι άντρες, είτε είναι γυναίκες, γκέι, στρέιτ».

«Δεν πρέπει να τσουβαλιάζεις και να γενικεύεις μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία και εκδήλωση, επειδή κάποιοι ήταν υπερβολικά εκκεντρικοί και υπερβολικά βαμμένοι», ολοκλήρωσε.