Γλυκά νερά: Παραιτήθηκαν οι δικηγόροι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η νέα απόφαση του Εισαγγελέα

Συνταρακτικές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει η επιθυμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραιτηθεί από την απόφασή του να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και παράλληλα αποφάσισε να δεχτεί τα ισόβια.

Με βάση τις νέες εξελίξεις, που έγιναν γνωστές την Τετάρτη 14/6 κυκλοφόρησε η είδηση, πως δεν έγινε δεκτό το αίτημα του δολοφόνου της Καρλάιν και παράλληλα οι δικηγόροι του προχώρησαν σε παραίτηση (δείτε εδώ όσα δεν ξέρουμε για τη γυναίκα που είναι με το μέρος του).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την παραίτησή του

Μέσα από το Πρωινό μας, που μίλησε ο δικηγόρος του πιλότου αλλά και σύμφωνα με το Protothema.gr έγινε γνωστό, πως ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη πρόοδο της διαδικασίας αναφέροντας πως δεν είναι εφικτή σε αυτό το στάδιο η παραίτηση.

Όπως είπε ο εισαγγελέας η δήλωση παραίτησης θα έπρεπε να γίνει πριν από την έναρξη της εκδίκασης στο Εφετείο. Ακόμη, ο εισαγγελέας ζήτησε να διοριστούν αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο νέοι συνήγοροι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν στην τελευταία απόφαση του Αναγνωστόπουλου

Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας παρακολουθεί τις εξελίξεις σοκαρισμένη με τον πατέρας της να κάνει την Τετάρτη 7/6 στο Live news δηλώσεις μετά την τελευταία απόφαση του πιλότου.

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία. Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή», είπε ο πατέρας της Καρολάιν.