«Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο και τον βλέπεις ότι...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του Πάμε Δανάη

«Θα προσπαθήσω να μιλήσω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο και τον βλέπεις ότι...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του Πάμε Δανάη

Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη, μετά την προβολή της συνέντευξη της Βίκυς Σταυροπούλου, καθώς η ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον πρόωρο χαμό του αδελφού της.

«Το θέμα του αδελφού μου ήταν πάρα πολύ επώδυνο, ήταν αλκοολικός. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήθελε ο ίδιος. Δηλαδή όταν πήγαμε σε έναν γιατρό ειδικό και του είπε "γιατί είσαι εδώ;", του απάντησε πως "είμαι για την Βίκυ". Έτσι δεν καταφέρνουμε πράγματα στη ζωή, για τους άλλους. Καταφέρνουμε μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας. Και είναι ωραίο αν μην έχουμε ένοχα μυστικά», εξομολογήθηκε μέσα από την καρδιά της.

Τα κλάματα του Καβατζίκη και το βαρύ κλίμα στο Πάμε Δανάη

Μετά την προβολή της συνέντευξη, όλοι στο πλατό ήταν συγκινημένοι και με κατεβασμένο το βλέμμα τους. Το λόγο λοιπόν πήρε ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος ξεσπώντας σε κλάματα, μίλησε με λόγια που ράγισαν καρδιές, καθώς και ο ίδιος έχει χάσει τον αδερφό του (δείτε εδώ τη δική του τραγική ιστορία).

«Θα προσπαθήσω να μιλήσω εγώ. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή, σε αυτά που είπε η Βίκυ, κάπου συναντάμε τον εαυτό μας. Εγώ δεν ξέρω πως συγκρατήθηκα την ώρα της συνέντευξης, τώρα δεν άντεξα. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο και τον βλέπεις ότι φεύγει σιγά σιγά, ισχυει αυτό που είπε η Βίκυ. Βλέποντας τους ανθρώπους να έρχονται στη δύση τους και να φεύγουν σιγά σιγά, σκέφτεσαι αν μπορώ να κάνω κάτι παρά παραπάνω και κάτι παραπάνω, πολλές φορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Γιατί δεν είναι στο χέρι σου... Έχουν προαποφασιστεί αυτά τα πράγματα... Και την καταλαβαίνω γιατί είμαστε στην ίδια ηλικία με την Βικούλα, δουλεύουμε τα ίδια χρόνια περίπου και ξέρω πόσο καλός και πόσο δοτικός και πόσο καλός άνθρωπος είναι αλλά, όντως Βίκυ, δεν είμαστε θεοί.

Το κατανοώ δηλαδή αυτό που λέει. Ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το μοίρασμα που έκανε. Την ευχαριστώ γιατί όλοι μας τα έχουμε ζήσει αυτά που έχει ζήσει η Βίκυ. Την ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε κλαίγοντας ο δημοσιογράφος.