Ελένη Δήμου: «Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον...» - Αποκαλύψεις για τον Σφακιανάκη

«Αυτοί οι άνθρωποι για μένα θέλουν απομόνωση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε η Ελένη Δήμου, σχετικά με τη νέα ζωή του Νότη Σφακιανάκη. Όπως έγινε γνωστό ο τραγουδιστής ζει απομονωμένος, ενώ αποφεύγει να συναντιέται με φίλους του. Χώρισε από τη γυναίκα του και πλέον μένει μόνος του, ενώ έχει πάρει την απόφαση να μην επιστρέψει πάλι στο τραγούδι.

«Ένας κοινός φίλος που έχουμε και τον συναντάει λέει ότι είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν μας. Δεν ξέρω γιατί έχει απομακρυνθεί, δεν έχω ιδέα. Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα. Με εμάς τώρα γιατί δεν μιλάει δεν ξέρω. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις - τέσσερις μέρες, μόλις το ανακαλύψει κανένας αλλάζει νούμερο. Πάντως είναι καλά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει ότι είναι καλά. Απόφασή του είναι, σεβαστή. Και με τα παιδιά του μιλάω και με την γυναίκα του και μου είπαν ότι είναι καλά. Ούτε σε εκείνους δεν έχει πει γιατί έχει αποφασίσει να εξαφανιστεί», αποκάλυψε πρόσφατα φίλος του - δείτε όλη του την συνέντευξη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη

«Εμείς δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το "Πρώτη φορά γιορτάζω". Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε «Ο Νότης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του. Κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα. Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει».

«Έχω πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του. Αφήνω στον άλλον να ακολουθήσει αυτό που έχει αποφασίσει. Πιστεύω καλά θα του κάνει και θα δει τα λάθη του. Ήταν τραγικά λάθη αυτά. Αν εξακολουθεί και βλέπει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που θέλουμε να πιστεύουμε ότι εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση» συμπλήρωσε.