Μαρία Μπέη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο MasterChef

Το δημόσιο ευχαριστώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο MasterChef

Η Μαρία Μπέη ήταν η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 2023. O τελικός πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/6 και όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι βρέθηκαν στο πλευρό της (δείτε εδώ τα highlights). Ανάμεσα τους και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος.

Η σεφ κέρδισε τις 50.000 ευρώ, αφού συγκέντρωσε 41 βαθμούς, έναντι 40 βαθμών που πήρε ο Νίκος Τράκας ο οποίος έφτασε στην δεύτερη θέση, με το twitter να παίρνει "φωτιά" από τα χιλιάδες σχόλια των τηλεθεατών.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μπέη για τη νίκη της στο MasterChef

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπέη δημοσίευσε ένα boomerang και έγραψε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Τα κατάφερα και το σηκώσαμε ΜΑΖΙ».

Μαρία Μπέη MasterChef instagram

Το βιογραφικό της

Μαρία Μπέη είναι 24 ετών, κατάγεται από την Πιερία. Από μικρή ηλικία ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με την μαγειρική. Δεν επικεντρώθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση που τόσο ήθελαν οι δικοί της, αλλά ακολούθησε το όνειρό της.

Η επίδοξη σεφ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4 όπου είχε δημιουργήσει αρκετές έχθρες αλλά είχε “κλέψει” και τις καρδιές πολλών τηλεθεατών. Στην πρώτη δοκιμασία, μάλιστα, για να πάρει την ποδιά, είχε μαγειρέψει έναν μαύρο χοίρο που εκτρέφουν στην πατρίδα της, μαζί με αλμυρά κόλλυβα με μία σάλτσα ρόδι και καραμελωμένα μήλα.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasterChef. Ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι μέχρι και σήμερα, συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο.

Ο Δημήτρης, μάλιστα, βρέθηκε στο πλατό του MasterChef εχθές και την εμψύχωνε κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας.

Έχουν πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας διάφορα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, λάμπουν από ευτυχία.