Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη - Το ποσό που δόθηκε

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Από τότε που ξεκίνησαν οι κατηγορίες και, δε, μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες έχει καταγγελθεί, ενώ αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό, ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να κρατά μια πιο διακριτική και απόμακρη στάση από τα μέσα και ζει σχεδόν απομονωμένος προσπαθώντας να καταπολεμήσει τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Το πρωί της Πέμπτης 15/6, όμως, έγινε γνωστό πως ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορινθίας (δείτε εδώ το σπίτι). Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στη Super Κατερίνα, το σπίτι δόθηκε προς 75.601 ευρώ, μόλις ένα ευρώ περισσότερο από την τιμή εκκίνησης.

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο δικηγόρος του, πριν από λίγο καιρό μίλησε και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα ζει καθημερινά μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και να κουβεντιάσει για τα όσα σημειώθηκαν στη ζωή του εδώ και περίπου ένα χρόνο.

«Είναι μέσα στις σκέψεις του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης, να απαντήσει σε όλους και σε όλες. Είναι πλέον ώριμος για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει με όλους. Θα είναι τηλεοπτική» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Θέτω υποψηφιότητα. Ακόμα και αν δεν είμαι ο πρώτος, πραγματικά θα ήθελα να κάνω μία συνέντευξη με τον Πέτρο», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.