«Απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει ότι...» - Αποκαλύψεις από την Πέγκυ Ζήνα για την εξαφάνιση Σφακιανάκη

«Έτσι ξέρω και έτσι θυμάμαι και πιστεύω έτσι είναι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει ότι...» - Αποκαλύψεις από την Πέγκυ Ζήνα για την εξαφάνιση Σφακιανάκη

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Πέγκυ Ζήνα η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, που όπως έχει γίνει γνωστή ζει απομονωμένος, χωρίς να μιλά σε φίλους, ενώ έχει χωρίσει και με την γυναίκα του.

Φίλος του, μιλώντας σε εκπομπή έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για την ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη με την μεγάλη καριέρα, σήμερα.

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Ζήνα

«Οι τραγουδιστές που δουλεύουν πια μία ή δύο ημέρες την εβδομάδα έχουν άπλετο χρόνο και για προσωπική ζωή, για τα παιδιά τους και για τα χόμπι τους και για γυμναστικές όλα», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά της.

«Η κόρη μου είναι πια στην προεφηβεία, σε αυτή την άβολη γραμμή του "δεν είμαι παιδάκι, είμαι ένα μικρό γυναικάκι". Κι εγώ πρέπει να το συνηθίσω αυτό και να το διαχειριστώ όλο αυτό. Πάμε γυμνάσιο τώρα», ανέφερε στη συνέχεια για την κόρη της.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον Νότη Σφακιανάκη τον οποίο γνωρίζει η Πέγκυ Ζήνα: «Ο Νότης σε γενικές γραμμές απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει ότι δεν έχει την ανάγκη να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό - δεν θα μείνω σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές απόψεις και έχουμε δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να τις έχει και αναλόγως να κριθεί - με τον κόσμο καλλιτεχνικά, κάτι που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται. Έτσι ξέρω και έτσι θυμάμαι και πιστεύω έτσι είναι. Όταν του λείψει και θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς».

Αποκαλύψεις για τον Σφακιανάκη και από την Ελένη Δήμου

«Εμείς δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το "Πρώτη φορά γιορτάζω". Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε «Ο Νότης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του. Κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα. Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει».

«Έχω πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του. Αφήνω στον άλλον να ακολουθήσει αυτό που έχει αποφασίσει. Πιστεύω καλά θα του κάνει και θα δει τα λάθη του. Ήταν τραγικά λάθη αυτά. Αν εξακολουθεί και βλέπει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που θέλουμε να πιστεύουμε ότι εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση» συμπλήρωσε.