Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Σε σχέση με πρώην παίκτρια του Power of love; Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε

Αυτό και αν είναι είδηση...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά τις δυσκολίες που πέρασε με την προηγούμενη σχέση του, καθώς όπως δήλωσε του είπε ψέματα πως περιμένει το παιδί του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε νέα σχέση την οποία δεν θέλει να αποκαλύψει δημόσια.

«Πέρασαν τα δύσκολα, είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου επαγγελματικά. Όσο για τα προσωπικά μου, αφού με ρωτάτε συνεχώς, θα σας απαντήσω σήμερα που είναι η γιορτή μου ότι από δω και πέρα θα κρατάω τα προσωπικά μου σαν επτασφράγιστο μυστικό, γιατί εγώ και η καινούργια μου σύντροφος δεν πρόκειται να βγάλουμε τη σχέση μας στη δημοσιότητα», είχε πει χαρακτηριστικά έχοντας στην αρχή πάρει την απόφαση να μπει σε μοναστήρι.

Μετά ωστόσο από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έφερε ερωτηματικά σχετικά με το ποια είναι η σύντροφος του. Στο εν λόγω βίντεο, είχε πολύ τρυφερές στιγμές με πρώην παίκτρια του Power of love.

To βίντεο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με πρώην παίκτρια του Power of love

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με την Ρένια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι της αγάπης. Παρόλα αυτά δεν ξεκαθάρισαν αν είναι μαζί ή απλά φίλοι, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

Οι πληροφορίες της σχέσης του

Σε επικοινωνία που είχε η Espresso μαζί του, τήρησε αυτό που αναφέρει στην εν λόγω ανάρτηση, αποφεύγοντας να αποκαλύψει την ταυτότητα της νέας συντρόφου του.

«Είμαστε μαζί περίπου τρεις μήνες και αισθανόμαστε πολύ ερωτευμένοι. Μας γνώρισε μια επώνυμη, κοινή μας φίλη, σε ένα dinner στο Κολωνάκι. Εκείνη κάθισε δίπλα μου, πιάσαμε την κουβέντα, μου είπε ότι με ήξερε μέσα από τη δουλειά μου ως τραγουδιστή και make-up artist, αλλά και ότι με παρακολουθούσε στο “Survivor”. Ανταλλάξαμε κινητά και αρχίσαμε να μιλάμε και να βγαίνουμε. Έχουμε κάνει ήδη δύο ταξίδια μαζί στην Ελλάδα, από τα οποία δεν ανέβασα τίποτα στα social. Ασχολείται επαγγελματικά με το life coaching και η οικογένειά της είναι γνωστή.

Η ίδια, βέβαια, δεν αγαπά τα φλας. Δεν την πειράζει, ωστόσο, να μαθευτεί η σχέση μας. Εγώ δεν θέλω ακόμη, θέλω πρώτα να περάσει ο καιρός. Πριν από έναν μήνα στο Κολωνάκι πέρασε κάποιος γνωστός παπαράτσι και μας τράβηξε, αλλά του ζήτησα να σβήσει τις εικόνες κι εκείνος σεβάστηκε την επιθυμία μου» δήλωσε στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.