Νίκος Κουρκούλης: "Η σχέση μας με την Κέλλυ πέρασε κρίση γιατί..."

Γιατί αποκαλεί τον εαυτό του "χαζό και ανώριμο";

Νίκος Κουρκούλης:

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" του ΟΡΕΝ παραχώρησε την Τετάρτη (15/6) ο Νίκος Κουρκούλης και αίσθηση προκάλεσε το περιστατικό που περιέγραψε πως ...φούντωσε την ζήλια της Κέλλυς Κελεκίδου.

Ο Νίκος Κουρκούλης αποκαλύπτει για την κρίση στον γάμο του

"Πέρασε κρίση ο γάμος μας. Είναι δυνατόν μετά από 20 χρόνια; Και η σχέση και ο γάμος. Στα πιο πολλά είμαι εγώ ο χαζός κι ο ανώριμος» είπε.

Όσο για το ποιος από τους δύο είναι πιο ζηλιάρης, ο γνωστός τραγουδιστής απαντά: "Ανάλογα το περιστατικό... Τρώγαμε σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι και ήταν δίπλα μία παρέα ξέφρενων κοριτσιών με μαγιό. Εγώ, ξέρετε, ότι δεν είμαι ο Ρουβάς, αλλά έχω την αγάπη του κοινού και μεγάλες εκδηλώσεις λατρείας. Με λατρεύει ο κόσμος... Eντάξει στο πιο νεανικό μου είχα του Λατίνου εραστή και μόλις αντιλήφθηκαν ότι ήμουν εγώ, έγινε ένας πανικός από πίσω. Με σήκωσαν ένθερμες αυτές. Η Κέλλυ δεν είναι καθόλου εκδηλωτική σε αυτά. Όταν μπήκαμε στο αμάξι, άρχισε να λέει που είναι οι τσίχλες; Πού είναι τα γυαλιά; Ποιος τα πήρε; Αυτός είναι ο τρόπος που το εκδήλωνε κι εγώ κάνω το ίδιο" ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης.

14 χρόνια μαζί

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μετρούν 14 χρόνια έγγαμου βίου κι έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια (δείτε εδώ την κορούλα τους). Αν και πολλές φορές έχει γραφτεί ότι το ζευγάρι περνάει κρίση, οι ίδιοι γελούν με τα δημοσιεύματα. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, στις 15 Ιανουαρίου 2019, η Κέλλυ Κελεκίδου στο youweekly.gr σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει: "Τα τελευταία 11 χρόνια ο γάμος μου περνάει κρίση σύμφωνα με αυτά που γράφονται. Πλέον απλά δεν ασχολούμαι! Με τον Νίκο έχουμε κάνει δυο πολύ καλά παιδιά, είμαστε δύο ξεχωριστεί άνθρωποι που ο ένας έχει πολύ καλά συναισθήματα για τον άλλον και υπάρχει σχέση αλληλοσεβασμού, αυτό μετράει για εμένα".