Άβαφη με επιμελώς ατημέλητο μαλλί για ψώνια - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Έλενα Κατραβά (Μόνο στο Youweekly)

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άβαφη με επιμελώς ατημέλητο μαλλί για ψώνια  - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Έλενα Κατραβά (Μόνο στο Youweekly)

Η Έλενα Κατραβά για αρκετά χρόνια βρισκόταν στο “τιμόνι” της ψυχαγωγικής ζώνης του MEGA και ήταν εκείνη που βρισκόταν πίσω από την παρουσία μεγάλων ονομάτων του καναλιού, όπως: Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πολλοί, μάλιστα, την θυμούνται από την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του Super Idol, δίπλα στο Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο.

Αν και έχει χρόνια - από επιλογή - να βγει στην τηλεόραση, η ίδια παραμένει στα media, ωστόσο κρατά χαμηλό προφίλ και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι απειροελάχιστες. Ο φακός του Youweekly.gr, όμως, την πέτυχε να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η Έλενα Κατραβά για ψώνια στο Golden hall

Έλενα Κατραβά Greek idol

Έλενα Κατραβά πως ειναι σημερα

Άβαφη με επιμελώς ατημέλητο μαλλί για ψώνια  - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Έλενα Κατραβά (Μόνο στο Youweekly)

Υπενθυμίζουμε πως η ίδια όπως είναι γνωστό είναι παντρεμένη με τον μουσικό Λορέτζο Καριέρε, ο οποίος ήταν και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Κατραβά Λορέντζο

«Ποτέ στο παρελθόν δε φανταζόμουν τον εαυτό μου παντρεμένο και μάλιστα με δύο παιδιά όμως από τότε που γνώρισα την Έλενα, αναθεώρησα» είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Λορέντζο Καριέρε.