«Να μην τρελαθείς, γιατί μπορώ να τρελαθώ κι εγώ και να σηκωθώ να φύγω» - Ένταση στο Πρωινό με Λιάγκα και Μπιμπίλα

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να μην τρελαθείς, γιατί μπορώ να τρελαθώ κι εγώ και να σηκωθώ να φύγω» - Ένταση στο Πρωινό με Λιάγκα και Μπιμπίλα

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα 16/6 ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή, την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαιτίας της απόφασης της να αλλάξει τα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Ο παρουσιαστής είχε μιλήσει με πολύ αιχμηρά λόγια κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, με την ίδια να του απαντήσει σε συνέντευξη της στο Mega Καλημέρα.

Η ένταση Μπιμπίλα - Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό μετά το αίτημα - όπως φαίνεται - του Γιώργου Λιάγκα να πάει καλεσμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να τα λύσουν μεταξύ τους. Για αυτό κιόλας η συζήτηση αρχικά από αυτό το περιστατικό.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου το κάνει αυτό για να έχει τη συμπαγή ομάδα που είναι 8 χρόνια κοντά της από πρόσωπα που τους γνωρίζει», ανέφερε αρχικά.

«Τα πρώτα ψηφοδέλτια ενισχύθηκαν με ανθρώπους γνωστούς ή φίλους. Αν μιλάς πάνω μου δεν θα ολοκληρώσω ποτέ. Να μην τρελαθείς, γιατί μπορώ να τρελαθώ κι εγώ και να σηκωθώ να φύγω. Επειδή δεν θα φύγω, η Ζωή Κωνσταντοπούλου λοιπόν, όπως και άλλα μικρότερα κόμματα, έχουν πολλά χρόνια μέλη που είναι κοντά της. Όλοι είχαμε σκοπό λοιπόν να μπει η Ζωή στη Βουλή. Βαρετοί είναι οι μονόλογοι, όταν δεν μας αρέσει αυτό που λέμε. Στις πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική, όλοι βοηθήσαμε τη Ζωή για να μπει στην Βουλή όλοι σαν ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει και δεν γνωρίζω αν θα γίνω βουλευτής», συνέχισε, ωστόσο με τον Γιώργο Λιάγκα να τον διακόπτει συνέχεια.

«Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου της το επιτρέπει ο νόμος, δεν είναι ανήθικο. Τα σωστά έχουν υποκειμενικότητες. Είναι και άλλοι άνθρωποι που μπήκαν τώρα και δεν ήταν πριν. Δεν πρέπει να στοχοποιούμε μόνο έναν. Όλες οι κυρίες που διαμαρτύρονται, το ονοματεπώνυμό τους ξεκινάει από Δ ή από Κ. Είναι δηλαδή μία ψήφος που έγινε αλφαβητικά. Οι κυρίες αυτές μπήκαν 15 ημέρες πριν τις εκλογές και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πει στις συνεδριάσεις ότι θα ήταν εκείνη που θα επιλέξει την ομάδα. Πιθανόν αυτές οι κυρίες δεν άκουγαν, ή δεν πρόσεχαν», συμπλήρωσε.