Με ουρά δύο μέτρα και κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα το νυφικό της - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή

Βίντεο και φωτογραφίες από την φαντασμαγορική τελετή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με ουρά δύο μέτρα και κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα το νυφικό της - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή

Πέρα από τις εγκυμοσύνες και τις γέννες της showbiz (δείτε εδώ ποια παίκτρια του My Style Rocks έγινε μαμά για πρώτη φορά), πολλοί είναι και οι γάμοι που έχουν "ταράξει τα νερά" στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε άλλο ένα τέτοιο μυστήριο, με πρωταγωνίστρια αυτού να είναι η κόρη ενός πασίγνωστου και πολύ αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο λόγος για την μεγάλη κόρη του Eminem, Αλάινα Μέρι Σκοτ, η οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Ματ Μόλερ στις 9 Ιουνίου, σε μία φαντασμαγορική τελετή, με τη νύφη να κλέβει την παράσταση με το εντυπωσιακό νυφικό με την ουρά των δύο μέτρων, η οποία, όπως και ολόκληρο το φόρεμα, κεντήθηκε στο χέρι με κρύσταλλα και πέτρες. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, σε αυτό το σημείο, πως η τιάρα που φορούσε στο κεφάλι της είχε πάνω της τα αρχικά του ονόματός της και του συζύγου της.

Διαβάστε επίσης: Eminem: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγός του μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της κόρης του Eminem

Το νυφικό δημιουργήθηκε από την Katerina Bocci με την ίδια να δηλώσει στα ξένα Μέσα: «Η Αλάινα είναι ένα κορίτσι που προωθεί τη μόδα και η ατομικότητα ήταν το κλειδί. Ήρθε σε μένα με ένα όραμα για το φόρεμά της κατά τη διάρκεια της αρχικής μας συνάντησης και εργαστήκαμε για να δώσουμε ζωή στις ιδέες της. Διακοσμήσαμε το μοτίβο με μια σειρά από χιλιάδες χάντρες, πούλιες και χάντρες από μικτό γυαλί».

Η νεόνυμφη, μάλιστα, κάποιες μέρες αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την πιο ευτυχισμένη της μέρα και, όπως φαίνεται, στο party που ακολούθησε άλλαξε φόρεμα και έμεινε με ένα κολλητό και πιο λιτό, εξίσου όμως όμορφο.

«9 Ιουνίου 2023 απλά μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Σε αυτή τη ζωή και στην επόμενη, η ψυχή μου θα βρίσκει πάντα τη δική σου», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της.