«Όταν έμεινα μόνος μετά το διαζύγιο...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Πέτρο Πολυχρονίδη για τον 1ο γάμο και τη νέα του σύντροφο

«Είμαι γυμνός τελείως και φοράω ένα βρεγμένο σορτσάκι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν έμεινα μόνος μετά το διαζύγιο...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Πέτρο Πολυχρονίδη για τον 1ο γάμο και τη νέα του σύντροφο

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε την Παρασκευή 16/6 ως καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και μίλησε αναλυτικά για όλα. Αναφέρθηκε, δηλαδή, στην καριέρα του, η οποία ξεκίνησε από τα γήπεδα, καθώς ήταν αθλητικογράφος, φτάνοντας μέχρι την πρόταση που δέχθηκε για να παρουσιάσει τον Τροχό της Τύχης (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν με την Τζούλια Νόβα πίσω από τις κάμερες), ενώ δεν άφησε απέξω και τα προσωπικά του.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την πρώην σύζυγό του και το διαζύγιό τους, μετά το οποίο πέρασε κάποιες δυσκολίες, όμως μίλησε και για την γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτοντας με τι ασχολείται (δείτε την εδώ).

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξομολογείται για την καριέρα, το διαζύγιο και τη νέα του σύντροφο

«Ντριν ντριν χτυπάει το τηλέφωνο, "Γεια σας, ο κ. Πολυχρονίδης;", "Ναι" λέω εγώ. Εκείνη τη στιγμή εντωμεταξύ έχει φάση πως, δεν το ξέρει πολύς κόσμος και αυτό μπορεί να μην το έχω πει και ποτέ, είμαι γυμνός τελείως και φοράω ένα βρεγμένο σορτσάκι – εσώρουχο σε μια λίμνη στην Κρήτη. Είχε μπει ο κροκόδειλος ο Σήφης, αν θυμάστε, και τον έψαχνα κάνοντας ρεπορτάζ. Ξαφνικά λοιπόν μου λένε στο τηλέφωνο για τον Τροχό της Τύχης, πως "Έχουμε ένα κάστινγκ» και τα λοιπά, ενώ εγώ δεν είχα ιδέα ότι γίνεται ξανά το παιχνίδι», είπε αρχικά για το τηλεπαιχνίδι που τον ανέδειξε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχα την παραμικρή ιδέα και ούτε με ενδιέφερε, με την έννοια πως η δουλειά μου για 20 χρόνια ήταν συγκεκριμένη και μάλιστα τότε σχεδίαζα την εκπομπή που θα έκανα την επόμενη χρονιά στο συνδρομητικό κανάλι. Ήμουν ευτυχισμένος. Θεωρώ, λοιπόν, πως κάποιος μου έκανε κάποια πλάκα και το κλείνω και στα μούτρα. "Ρε σεις, Πολυχρονίου από κάτω. Εδώ Πολυχρονίδης. Λάθος έχετε κάνει" τους λέω και το κλείνω. Πραγματικά θεωρούσα πως είναι αστείο όλο αυτό και αναρωτιόμουν τι δουλειά είχα εγώ σε αυτό».

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε για τον χωρισμό του: «Αν βασιστείς πάνω μου για να φας, θα ψοφήσεις. Θα χάσεις 13 κιλά σε ένα μήνα. Δεν το' χω με τη μαγειρική και δεν μπόρεσα. Γιατί κακόμαθα από τη μάνα μου που μου μαγείρευε. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να μην ξέρω να μαγειρεύω. Όταν έμεινα μόνος μετά το διαζύγιο, έπεσε πολλή κονσέρβα, καλαμπόκι, μανιτάρι και σουβλάκι παραγγελία».

Όσον αφορά στην πλέον σύντροφό του, επισήμανε: «Η γυναίκα μου είναι μαγείρισσα και λογίστρια. Βλέπω τα λογιστικά, ρωτάω τον λογιστή μου και μου λέει ότι πρέπει να τα κάνω αυτά, αλλά η γυναίκα μου το έχει σπουδάσει».